Parmak Ucunda Yürüme

360 görüntüleme
D

Dilan B.

1 Mayıs 2026 23:39
Bebeğim 35+6 da doğdu. Şu an düzeltilmiş 8 ay 25 günlük. Kol altlarından tutup yürütmeye çalışınca parmak ucunda gidiyor. Yürütece koyunca tam basıyor. Ayağa kalkmaya henüz başlamadı ama ben kucağımda ayakta tutunca yere tam bastırmaya çalışıyorum. Çıplak ayakla dolaştırıyorum. Ama korkuyorum sürekli parmak ucunda mı yürüyecek, doktora götürmeli miyim? Bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı?
E

Eda D.

2 Mayıs 2026 00:40
Bence yürütece koymasanız iyi olmazmı hiçbir doktor önermiyor 0armak ucu yürümeyi tetikliyor diye bizde 34+5 de doğdu rutin kontrollerde doktor tv ve yürüteç konusunda özellikle uyardı
T

Tuğba B. ..

2 Mayıs 2026 00:59
Dcdrfatihtekin var instegramda fizyoterapist onu takip edin derim [10.ayına](10.ayına) kadar bebeği ayaklarının üzerine badtırmayın yürüme çalışmaları yaptırmayın diyor videolarını izleyin sebebini anlarsınız
D

Dilan B.

2 Mayıs 2026 09:07
Eda Dedeoğlu
Bence yürütece koymasanız iyi olmazmı hiçbir doktor önermiyor 0armak ucu yürümeyi tetikliyor diye bizde 34+5 de doğdu rutin kontrollerde doktor tv ve yürüteç konusunda özellikle uyardı
Çok haklısınız ama tek başıma bakıyorum ve artık çok yorulunca 20 dakika kadar koyuyorum. Hafta üçü geçmez.Tv asla vermiyorum. Ondan olabilir mi diye vicdan azabı da çekiyorum.
D

Dilan B.

2 Mayıs 2026 09:08
Tuğba Beyazgül
Dcdrfatihtekin var instegramda fizyoterapist onu takip edin derim [10.ayına](10.ayına) kadar bebeği ayaklarının üzerine badtırmayın yürüme çalışmaları yaptırmayın diyor videolarını izleyin sebebini anlarsınız
Aaa hiç bilmiyordum. Ama 8-9 aylıkken yürüyen bebekler var. Zorlamadan yürütüyorum ama daha dikkatli olucam. Önerdiğiniz doktora da mutlaka bakacağım. Teşekkür ederim.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir