Parmak Ucunda Basmak

108 görüntüleme
B

Büşra K. ..

3 Şubat 2026 21:50
Bebeğim 10 aylık ayağa kalktığında parmak uçlarına basıyor öyle yürüttürüuor kendini bunu yaşayan var mı acaba
M

M.C

3 Şubat 2026 21:52
Evet benim oğlumda öyleydi ama 11 aylık olunca düzelmeye başladı şimdi cok nadir basıyor parmak ucuna
B

Büşra K. ..

3 Şubat 2026 21:54

M.C

Evet benim oğlumda öyleydi ama 11 aylık olunca düzelmeye başladı şimdi cok nadir basıyor parmak ucuna

Arada kendini biraz geriye dogru verip tamda basiyor ama genelde parmak ucu basiyor kaldirdigimizda. Siz Birşey yaptiniz mi kendi kendine mi düzelmeye başladı peki?
D

Duygu D.

4 Şubat 2026 14:43
Merhaba Büşra Hanım, benim oğlum da sürekli parmaklarının ucuna geliyordu yürütmeye çalıştığımızda. Bunun yürümesine engel olacağını düşünüyordum. Doktorumuz yürümesini beklememizi ve düzeleceğini, düzelmezse ortopediye gözükmemizi söylemişti. 12. Ayında tam yürümeye başladı ve bir daha parmak ucuna bastığını görmedik.
B

Büşra K. ..

6 Şubat 2026 22:41

Duygu Dağtekin

Merhaba Büşra Hanım, benim oğlum da sürekli parmaklarının ucuna geliyordu yürütmeye çalıştığımızda. Bunun yürümesine engel olacağını düşünüyordum. Doktorumuz yürümesini beklememizi ve düzeleceğini, düzelmezse ortopediye gözükmemizi söylemişti. 12. Ayında tam yürümeye başladı ve bir daha parmak ucuna bastığını görmedik.

Kendi kendine yaptı değil mi siz sadece beklediniz
D

Duygu D.

6 Şubat 2026 22:42

Büşra Kaya

Kendi kendine yaptı değil mi siz sadece beklediniz

Evet evet, düzeltmek için hiçbir şey yapmadık. Biz de çok endişelenmiştik ama yersizmiş. İçiniz rahat olsun.
B

Büşra K. ..

8 Şubat 2026 00:45

Duygu Dağtekin

Evet evet, düzeltmek için hiçbir şey yapmadık. Biz de çok endişelenmiştik ama yersizmiş. İçiniz rahat olsun.

Teşekkür ederim 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir