Parmak Ucunda Basmak
108 görüntüleme
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 21:50
Bebeğim 10 aylık ayağa kalktığında parmak uçlarına basıyor öyle yürüttürüuor kendini bunu yaşayan var mı acaba
M
M.C
3 Şubat 2026 21:52
Evet benim oğlumda öyleydi ama 11 aylık olunca düzelmeye başladı şimdi cok nadir basıyor parmak ucuna
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 21:54
Evet benim oğlumda öyleydi ama 11 aylık olunca düzelmeye başladı şimdi cok nadir basıyor parmak ucuna
D
Duygu D.
4 Şubat 2026 14:43
Merhaba Büşra Hanım, benim oğlum da sürekli parmaklarının ucuna geliyordu yürütmeye çalıştığımızda. Bunun yürümesine engel olacağını düşünüyordum. Doktorumuz yürümesini beklememizi ve düzeleceğini, düzelmezse ortopediye gözükmemizi söylemişti. 12. Ayında tam yürümeye başladı ve bir daha parmak ucuna bastığını görmedik.
B
Büşra K. ..
6 Şubat 2026 22:41
Merhaba Büşra Hanım, benim oğlum da sürekli parmaklarının ucuna geliyordu yürütmeye çalıştığımızda. Bunun yürümesine engel olacağını düşünüyordum. Doktorumuz yürümesini beklememizi ve düzeleceğini, düzelmezse ortopediye gözükmemizi söylemişti. 12. Ayında tam yürümeye başladı ve bir daha parmak ucuna bastığını görmedik.
D
Duygu D.
6 Şubat 2026 22:42
Kendi kendine yaptı değil mi siz sadece beklediniz
B
Büşra K. ..
8 Şubat 2026 00:45
Evet evet, düzeltmek için hiçbir şey yapmadık. Biz de çok endişelenmiştik ama yersizmiş. İçiniz rahat olsun.