Parmak Ucu Yürüme ve Duyusal Hassasiyet

85 görüntüleme
D

Damla Z.

25 Aralık 2025 19:04
16 aylık Kızım günün çoğunluğunu parmak ucunda yürüyerek geçiriyor uyardığım zaman notmal basıyor ama bu sürekli gün içinde böyle.bir de duyusal hassasiyeti var gibi yiyeceklere dokunacagında temkinli yaklaşıyo ya da yere atıyor. Otizm olabilir mi ?
C

Cerennn

25 Aralık 2025 19:36
Sadece bu konuyla otizm diyemezsiniz. Konut alıyor mu? Sesıne tepki var mı? Sosyal gülümseme var mı? Bunlar bazı belırtiler. Benim oğlumda 16 aylık bazı şeylere dokunamıyor ama yavaş yavaş telkin ederek bu konuyu aşmaya çalışıyoruz.
D

Damla Z.

25 Aralık 2025 19:38
Komut alma isme tepki var bu ikisi endişeledniriyor her gün parmak ucu geçecek diye bekliyorum ama yok
C

Cerennn

25 Aralık 2025 20:30
Yürümesine yardımcı olmak için örümcek falan kullandınız mı? Bunlarda sebep olabilir.
D

Damla Z.

25 Aralık 2025 21:26
Kullanmadım
C

Cerennn

26 Aralık 2025 17:23
Bi çocuk doktoruna götürün isterseniz. Belki sadece oyun yapıyordur. Osman hoca daha önce bir konuşmasında bebeklerin bunu oyun olarak yapabileceğini söylemişti .
D

Damla Z.

26 Aralık 2025 17:26
Götürdüm aslında normal de basabiliyo bekleyelim dedi işte annelik insan düşğnmeden edemiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir