Parmak Ucu Yürüme Çok Pismanim

229 görüntüleme
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

28 Nisan 2026 11:57
Kızım yeni bir yaşına girdi [6.aydan](6.aydan) itibaren yuavrlaniyor sadece emekleme yok sıralama yok örümcek kullandım mecbur kaldım şimdi parmak ucunda omuzlarından tutup yurutunce parmak ucu yürüyor düzelirmi nelere yapabilirim örümceği biraktirdim şimdiden sonra neelr yapabilirim yaşayan varmı tavsiye istiyorum
M

Meltem G.

28 Nisan 2026 12:00
Bende örümcek kullandım 5 aylıkken kullanmaya başladım ama parmak ucunda yürüme olmadı benim kızımda omuzlarindan tutup yürüttüğümüz icinde olabilir oda yanlış bebegin kaslari yeterli olgunluğa gelince bebek zaten kendi kalkıp yürüyecek şuan belki de o kaşlar hazır değil siz iteklediginiz için tam değilde parmak ucuna basıyor olabilir birde tavsiyem ben öyle yaptım yürütece bebegi koyunca boyunu alçak ayarlayın o zaman bebek onunla giderken tam basıyor parmak ucuna basmıyor ayak arka kaslari kisalmaz
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

28 Nisan 2026 12:06
Meltem G.
Bende örümcek kullandım 5 aylıkken kullanmaya başladım ama parmak ucunda yürüme olmadı benim kızımda omuzlarindan tutup yürüttüğümüz icinde olabilir oda yanlış bebegin kaslari yeterli olgunluğa gelince bebek zaten kendi kalkıp yürüyecek şuan belki de o kaşlar hazır değil siz iteklediginiz için tam değilde parmak ucuna basıyor olabilir birde tavsiyem ben öyle yaptım yürütece bebegi koyunca boyunu alçak ayarlayın o zaman bebek onunla giderken tam basıyor parmak ucuna basmıyor ayak arka kaslari kisalmaz
Bacakları yamuk basar diye korktum
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

28 Nisan 2026 12:06
Fatma Nur İnci
Bacakları yamuk basar diye korktum
Kısaltma işinde
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

28 Nisan 2026 12:07
Fatma Nur İnci
Kısaltma işinde
Birde ne kadar kullandiniz
G

Gülhan H. Ö.

28 Nisan 2026 12:28
Ben 7 aylıkken koydum yürütece pişman oldum diyemem bacakları güçlendi. Sonradan ilk arabam var ondan aldım ona geçtik onunla yürüteci bıraktırdım(yürüteci bırakmak istemediği için alternatif oldu ona). Şimdi tutunarak kalkıyor ve tutunarak yürüyor(13 aylık). Biz yürütmeye çalıştığımız zamanda hala daha parmak ucunda ama kendi tutunarak yürüdüğü zaman normal basıyor. Boş yere zorlamayın bence o yüzden. Yürüteci kaldırın bacakları güçlüyse. Zamanı gelince her şeyi yapıyorlar. Önemli olan biz annelerin çocuklara zaman tanıması. Çevremizdeki çok bilmiş sosyal medya anneleri yüzünden çocukları yarıştırır hale geldik. Bu süreçte geçicek merak etmeyin ❤️
M

Meltem G.

28 Nisan 2026 15:46
Yamukluk yok 27 aylik kızım çok ta düzgün yürüyor bacaklarida duzgun
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

28 Nisan 2026 20:20
Meltem G.
Yamukluk yok 27 aylik kızım çok ta düzgün yürüyor bacaklarida duzgun
Maşallah
M

Meltem G.

29 Nisan 2026 00:20
Örümceklerin kademe ayarı oluyor en alt kademe ayarlayıp koyunca bebek parmak ucuna değil oturur gibi kalıyor tam basıyor yürümeye çalışınca da öyle tam basıyor ben 5 aylikti koydum öyle az birazda değil her gün saatlerce kalırdı onda çünkü beraber ise gidiyorduk kızımla iş yapmam lazım ona bakamıyordum uyanık olduğu sürece hep orumcekteydi bir yaşına 2 hafta kala desteksiz yürümeye başladı ne parmak ucuna bastı nede bacaklarında yamukluk oldu örümceği kullanirken boyunu alçak ayarladiginiz sürece bebek zarar gormez
G

Gülsüm U.

29 Nisan 2026 00:39
Meltem G.
Örümceklerin kademe ayarı oluyor en alt kademe ayarlayıp koyunca bebek parmak ucuna değil oturur gibi kalıyor tam basıyor yürümeye çalışınca da öyle tam basıyor ben 5 aylikti koydum öyle az birazda değil her gün saatlerce kalırdı onda çünkü beraber ise gidiyorduk kızımla iş yapmam lazım ona bakamıyordum uyanık olduğu sürece hep orumcekteydi bir yaşına 2 hafta kala desteksiz yürümeye başladı ne parmak ucuna bastı nede bacaklarında yamukluk oldu örümceği kullanirken boyunu alçak ayarladiginiz sürece bebek zarar gormez
Ben de en alt kademe yaptım ama çok kötü parmak ucunda duruyor ya çok üzülüyorum ne yapmam lazım başka. Bide ben 8 aylıkken koydum örümceğe
G

Gülsüm U.

29 Nisan 2026 00:40
Meltem G.
Ben de en alt kademede kullanıyorum ama parmak ucunda duruyor şu an 9 aylık. 8 aylıkken koymaya başladım örümceğe.
G

Gül

Premium Üye
29 Nisan 2026 00:51
Gülsüm Usanmaz
Ben de en alt kademe yaptım ama çok kötü parmak ucunda duruyor ya çok üzülüyorum ne yapmam lazım başka. Bide ben 8 aylıkken koydum örümceğe
Bebegim prematüre dogdu şuan 1 yaşında yürümeye çalışıyor ama destekli yürüteç çok az kullandım ama sol ayağında parmak ucunu kullanıyor biraz. Prematüre doğduğu için fizik tedavi dr görsün diye öneriyorlar dün gittik herseyi iyi çıktı ama dr yürüyünce sol ayağında parmak ucuna bastığını fark etti haftada iki gün fizyoterapi alalım dedi hiç bir sorun olmayıp kendi kendine de geçebilir ama prematüre olduğu için hiç riske atmayalım dedi size de fikir olsun diye söyeyim dedim
G

Gülsüm U.

29 Nisan 2026 00:54
Gül
Bebegim prematüre dogdu şuan 1 yaşında yürümeye çalışıyor ama destekli yürüteç çok az kullandım ama sol ayağında parmak ucunu kullanıyor biraz. Prematüre doğduğu için fizik tedavi dr görsün diye öneriyorlar dün gittik herseyi iyi çıktı ama dr yürüyünce sol ayağında parmak ucuna bastığını fark etti haftada iki gün fizyoterapi alalım dedi hiç bir sorun olmayıp kendi kendine de geçebilir ama prematüre olduğu için hiç riske atmayalım dedi size de fikir olsun diye söyeyim dedim
Umarım sizinki geçer. Bizimki de 8 aylıkken doğdu. Kilosu vs iyiydi gelişimde sorun yoktu. Sadece biraz iri bebek kendini mi kaldıramıyor diye düşünüyorum bazen. 9500 gr boyu da 74 cm
D

Dilan B.

29 Nisan 2026 19:18
Gül
Benim bebeğim de parmak ucuna basıyor. 9.5 aylık. Omuzlarından tutunca parmak ucunda yürüyor ama örümceğe koyunca tam basıyor. Erken doğdu benim bebeğimde. Doktora göstermeli miyim? Sizinki kaç aylık doğdu?
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir