Parmak Ucu Yürüme

275 görüntüleme
E

Esme I.

31 Temmuz 2026 23:14
22 ayimiz bitti disarda hala parmak ucu evde genelde duz basiyor disarda parmak ucu yasayan anneler varmi varsa gectimi hala devammi ediyor
H

Hülya A. ..

1 Ağustos 2026 01:10
14 yaşında oğlum hala parmak ucu yürüyor ve bu sebepten bacak arka kasları kısa kalmış comelemiyor. Bunun için ayrı egzersiz yapıyor uzun süredir. Parmak ucu yürümede en büyük sıkıntılardan biri buymuş bizde başımıza gelince öğrendik.
G

Gülcan a.

1 Ağustos 2026 02:27
Hülya Akhan
14 yaşında oğlum hala parmak ucu yürüyor ve bu sebepten bacak arka kasları kısa kalmış comelemiyor. Bunun için ayrı egzersiz yapıyor uzun süredir. Parmak ucu yürümede en büyük sıkıntılardan biri buymuş bizde başımıza gelince öğrendik.
Benim kızımda 21 aylık arada düz arada parmak uçlarında yürüyor onceden doktora götürmüş muydunuz goturduyseniz ne demislerdi bize orumcek kullandığımız için olabilir dediler takip et dediler
E

Esme I.

1 Ağustos 2026 10:29
Hülya Akhan
Ne zmanda baslamisti parmak ucu yurumeye benim çocuğum yürümeye başladığınndan bi kac ya sonra yapmaya basladi çömelir diz üstü oturuyor doktor bekleyelim gecer gibi dedi ama
H

Hülya A. ..

1 Ağustos 2026 10:56
Esme Ilgaz
Ne zmanda baslamisti parmak ucu yurumeye benim çocuğum yürümeye başladığınndan bi kac ya sonra yapmaya basladi çömelir diz üstü oturuyor doktor bekleyelim gecer gibi dedi ama
Yürümeye başladığı an parmak ucu yürüyordu . Doktor önlemeye çalışın dedi ama hep öyle yürüdü . Biz de o zmanlar çok onemsemedik açıkçası ama önemsemek gerekiyormuş.
H

Hülya A. ..

1 Ağustos 2026 10:57
Gülcan akalp
Benim kızımda 21 aylık arada düz arada parmak uçlarında yürüyor onceden doktora götürmüş muydunuz goturduyseniz ne demislerdi bize orumcek kullandığımız için olabilir dediler takip et dediler
Benimki sürekli parmak ucu yürüyordu. 14 yaşında hala parmak ucu yürüyor. Örümcek kullanmıştık evet muhtemelen o yüzden ama o zmanlar doktorlar örümcek kullanımına bu kadar karşı değildi ya da bilincsizdik bilemiyorum sadece doktor önlem alın öyle yurumesin demisti .
G

Gülcan a.

1 Ağustos 2026 11:06
Hülya Akhan
Benimki sürekli parmak ucu yürüyordu. 14 yaşında hala parmak ucu yürüyor. Örümcek kullanmıştık evet muhtemelen o yüzden ama o zmanlar doktorlar örümcek kullanımına bu kadar karşı değildi ya da bilincsizdik bilemiyorum sadece doktor önlem alın öyle yurumesin demisti .
Teşekkür ederim geçmiş olsun inşallah oğlunuz da geçer düzelir inşallah
M

Mahire O.

16 Ağustos 2026 14:13
Bu soruya doktorlar yanıt vermiyor mu çözüm nasıl bulacağız benimde oğlum 1 yaşında yürümeye başladı son bilaç aydır parmak ucu düzde yürüyor ama genelde parmak ucu yürüyor şuan 20 aylık geçmedi hala doktorlar cevapp verin lütfenn
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir