Parmak Emmesi
77 görüntüleme
H
Hüsna B.
1 Ağustos 2025 19:59
2 aylık bebeğim parmağını emiyor sürekli normal mi
G
Gülşah D.
1 Ağustos 2025 20:02
Normal benim bebeğim de o dönemlerde parmaklarını agzından cıkarmazdı hic keşfediyor 🌸
G
Gamze ..
1 Ağustos 2025 20:03
Genelde bebekler ellerini hep ağızlarına götürürler acıktığında yada kendisini rahatlatmak için de yapıyor olabilir. Bazen bende neyi neden yaptıklarını karıştırıyorum 😀

Didem T.
Uyku Danışmanı
1 Ağustos 2025 21:01
Merhaba 🌸
2 aylık bebeklerde parmak emme oldukça normal bir davranıştır. Bu, onların kendini sakinleştirme ve dünyayı keşfetme yollarından biridir 👶🏻
Ancak sık tekrar ediyorsa ve uyku/emme düzenini etkiliyorsa, detaylı değerlendirmek faydalı olabilir 🌿
Sayfamda bu konularla ilgili sık sık paylaşımlar yapıyorum. Takipte kalarak bebeğinizin gelişimiyle ilgili pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz 💛
İstersen size özel değerlendirme için danışmanlık hakkında da bilgi verebilirim
İnstagram sayfası Samsunçocukgelişimiveuyku
2 aylık bebeklerde parmak emme oldukça normal bir davranıştır. Bu, onların kendini sakinleştirme ve dünyayı keşfetme yollarından biridir 👶🏻
Ancak sık tekrar ediyorsa ve uyku/emme düzenini etkiliyorsa, detaylı değerlendirmek faydalı olabilir 🌿
Sayfamda bu konularla ilgili sık sık paylaşımlar yapıyorum. Takipte kalarak bebeğinizin gelişimiyle ilgili pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz 💛
İstersen size özel değerlendirme için danışmanlık hakkında da bilgi verebilirim
İnstagram sayfası Samsunçocukgelişimiveuyku