Parmak Emme

87 görüntüleme
M

Melike Ö.

16 Temmuz 2025 16:01
Merhaba 3 aylık bir oğlum var eli sürekli ağzında salya akılı vs.. sizlere sorum şu elleri sürekli ağzında olduğu için sağ elinin içindeki derisi soyulmaya başlamış sizlerinde başına böyle bişey geldi mi ne gibi önlemler aldınız?
Merve K. .

Merve K. ..

16 Temmuz 2025 20:29
Emzik tutuyor mu. Benim kızım da sürekli elini emmek istiyor ben ya dikkatini dağıtacak oyuncaklar vs gösteriyorum ya da emzik veriyorum. Emziği de çok sevmiyor hemen çıkarıyor
B

Büşra K. ..

16 Temmuz 2025 20:32
Merhaba ellerini keşfediyor salya ise dişi işaret ediyor benim kızımın da derisi soyulmuştu kendi kendine geçti eline oyalamak için oyuncak verdim sürekli konuşup dikkatini başka yerlere çektim emzik de tutunca işim kolaylaştı
M

Melike Ö.

17 Temmuz 2025 00:02
Emzik hiç denemedim abisi önümüzde olunca bıraktırmakla da uğraşmak istemediğim için :))) teşekkür ederim ☺️
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

18 Temmuz 2025 13:17
Merhaba bebeğinizin damakları kaşındığı için elini sürekli ağzına alıyor ve kaşıdığı için rahatlamış oluyor burada yapmanız gereken şey bebeğinizin diş sancısını gidermeye çalışın. Bebekler bu dönemde ellerini keşfetmeye başlar ve bu nedenden dolayı da ağzına alırlar ama en önemli etken diş sancısıdır 👍

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir