Park Yatak Önerisi

232 görüntüleme
Aslı

Aslı

10 Temmuz 2026 14:53
Merhaba, bebeğim 9 aylık yatağına artık sığmamaya başladı park yatak almak istiyorum.Tavsiye edeceğiniz markalar nelerdir ?
Begüm A.

Begüm A.

10 Temmuz 2026 14:58
Ben elele madre almıştım daha kullanamadık ama güzel sadece sallayarak uyuyorsa biraz sıkıntı tam olarak sallanmıyor yani çoğu park yatak da böyle sanırım
Aslı

Aslı

10 Temmuz 2026 15:02
Begüm Aksoy
Ben elele madre almıştım daha kullanamadık ama güzel sadece sallayarak uyuyorsa biraz sıkıntı tam olarak sallanmıyor yani çoğu park yatak da böyle sanırım
Yok sallayarak uyutmuyoruz problem olmaz o yüzden :)
Begüm A.

Begüm A.

10 Temmuz 2026 15:03
Aslı
Yok sallayarak uyutmuyoruz problem olmaz o yüzden :)
O zaman güzel bir seçenek baya geniş kendi sitesinden almıştım ben
Aslı

Aslı

10 Temmuz 2026 15:04
Begüm Aksoy
O zaman güzel bir seçenek baya geniş kendi sitesinden almıştım ben
Çok teşekkür ederim ❤️
R

Rabia K. ..

10 Temmuz 2026 15:12
Elele Bonte xl kullanıyoruz 9 aylık aşırı dönen hareketli uyuyan bir bebekse biraz düşünmeli bizimki sürekli dönerken çarptığı için içinde çok az uyumaya başladı
Afranur K.

Afranur K.

10 Temmuz 2026 15:25
Bence dönme durumu için park yatak da çözüm değil 😅 kızım 9 aylık, doğduğundan veri park yatak kullanıyorum. Geceleri artık döne döne kenarlara yapışıp uyanıyor. Boyut olarak yeterli gelmiyor maalesef.

Ben de mıntesorri tipi yere yakın yatak planlıyorum. Yaz ayı için yere büyüm boy yatak koyanlar da olmuş. Denemeyi düşünüyorum bunu da.
Göktenur B.

Göktenur B.

10 Temmuz 2026 17:09
Ben https://ty.gl/xdgxktj4jkdhy bu tarz kullanıyorum oğlum 6. Aydan sonra beşikte yatmak istemedi sürekli döndüğü için bunu büyük oğluma almıştım 3 sene önce şimdi küçüğe kullanıyorum çok memnunum rahat rahat yatıyor uyuturken bile bazen yanına yatıyorum uyuyo
Aslı

Aslı

10 Temmuz 2026 17:40
Göktenur Bektaş
Ben https://ty.gl/xdgxktj4jkdhy bu tarz kullanıyorum oğlum 6. Aydan sonra beşikte yatmak istemedi sürekli döndüğü için bunu büyük oğluma almıştım 3 sene önce şimdi küçüğe kullanıyorum çok memnunum rahat rahat yatıyor uyuturken bile bazen yanına yatıyorum uyuyo
Ay çok teşekkür ederim 😍
Aslı

Aslı

10 Temmuz 2026 17:40
Afranur Keskin
Bence dönme durumu için park yatak da çözüm değil 😅 kızım 9 aylık, doğduğundan veri park yatak kullanıyorum. Geceleri artık döne döne kenarlara yapışıp uyanıyor. Boyut olarak yeterli gelmiyor maalesef.

Ben de mıntesorri tipi yere yakın yatak planlıyorum. Yaz ayı için yere büyüm boy yatak koyanlar da olmuş. Denemeyi düşünüyorum bunu da.
Aslında kendi yatağı montessori ama farklı odada yatırmak için erken olduğundan alternatif çözüm bulmam gerekiyor 🥲
S

Sevgi K.

10 Temmuz 2026 17:57
Ben trendyoldan pregonun almıştım 4 bin küsür sanırım valla içine ben bile giriyorum çok sağlam yapmışlar
D

Damla

11 Temmuz 2026 22:46
Benim de oğlum 9 aylik park yatağında sık uyanıyor yanımda da uyanıyor kendi yatağım yüksek cok fazla da yerim yok nasıl yapacağımı bilmiyorum
L

Lale

12 Temmuz 2026 11:22
Huggy Napp 6 In 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı ve Yatak 70x120. Aşırı memnunum doğduğundan beri park yatağında yatıyor hem geniş hemde çok araştırmıştım 25kg kadar taşıyabiliyor. Biyere giderken küçük çanta oluyor. Sinekliği yatağı yanında geliyor. Biz çok memnunuz. İsterseniz ayaklarını takıp salıncak halinede getirebiliyosunuz, istemezseniz içe doğru katladığınızda kapanıyor. Videoları vs var. 1 yaşına kadar zaten önerilen yanınızda yatması, bu yatağı daha sonra oyun alanı olarak kullanbilşrsiniz veya örneğin annenize götürebilirsiniz, tatile giderken vs çok kurtarıcı biz şimdi tatile gideceğiz yatağı bizimle gelecek 😂
Aslı

Aslı

12 Temmuz 2026 11:24
Lale
Huggy Napp 6 In 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı ve Yatak 70x120. Aşırı memnunum doğduğundan beri park yatağında yatıyor hem geniş hemde çok araştırmıştım 25kg kadar taşıyabiliyor. Biyere giderken küçük çanta oluyor. Sinekliği yatağı yanında geliyor. Biz çok memnunuz. İsterseniz ayaklarını takıp salıncak halinede getirebiliyosunuz, istemezseniz içe doğru katladığınızda kapanıyor. Videoları vs var. 1 yaşına kadar zaten önerilen yanınızda yatması, bu yatağı daha sonra oyun alanı olarak kullanbilşrsiniz veya örneğin annenize götürebilirsiniz, tatile giderken vs çok kurtarıcı biz şimdi tatile gideceğiz yatağı bizimle gelecek 😂
Çok teşekkür ederim 😍🥰
N

Nazlı A.

13 Temmuz 2026 00:01
Ben e bebek kendi marka yatağını aldım çok memnunun doğduğu günden beri burada yatırıyorum şimdi 4 aylık halen yatıyor
M

Merve K.

14 Temmuz 2026 08:46
İlk çocuğumdq aldım şimdi ikinci yatıyor sadce uyurken rahat ayaklandıkları anda çıkmaya başlıyorlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir