Park Yatak
554 görüntüleme
M
Melis C.
12 Ağustos 2026 00:48
Park yatak olarak ne önerirsiniz?
Ç
Çiğdem ..
12 Ağustos 2026 00:53
Elele sitesinde 7 in 1 park yataklar var. Babynast vs icinde oluyor. Mesinlikle memnun kalirsin. Kizim 2 yasinda hala yatiyor part yatakta. Hem saglam hem alt acma yeri falan vardi uzun sure kullandik
E
Eda I. K.
12 Ağustos 2026 02:36
huggy napp 6 in 1 anne yani park yatak oyun parki xl kullaniyorum ben kendi sitesinden satin almistim cok memnunum
S
Sema A. ..
12 Ağustos 2026 03:43
Ben de elele baby park yatak kullanıyorum memnunum
E
Ebru A.
19 Ağustos 2026 14:05
Bizim yatağımız biraz yüksek yerden, en yüksek park yatak hangisi acaba fikriniz var mı ? En boy bilgileri var yatakların, fakat yükseklik standart 70 cm yataktan aşağı hizzada kalıyor
Ç
Çiğdem ..
21 Ağustos 2026 09:09
Bizim yatağımız biraz yüksek yerden, en yüksek park yatak hangisi acaba fikriniz var mı ? En boy bilgileri var yatakların, fakat yükseklik standart 70 cm yataktan aşağı hizzada kalıyor
N
Nursema Ö.
27 Ağustos 2026 14:49
Bende elele markasının anne yanı park yatağı var bugün yaşadığım olayın kimsenin yaşamasını istemediğim için paylaşmak istiyorum : park yatağın inebilen tarafını indirmiştik bebeğim sabah 6 civarlarında bağırmaya başladı yataktan fırladım bi de baktım ki bebeğin kafası file ile yataş arasına girmiş çocuk nefessiz kalmış artık son çırpınışlarında , bebeğim 2 aylık , size tavsiyem değerli anneler park yatağın inebilen tarafını indirmeyin sakın yaşadığım üzücü hadiseden tecrübe ettim maalesef, neyseki bebeğim iyi boynunda vs bir sıkıntı yok Rabbim onu bize bağışladı ağlamasa idi hiç anlamayacaktık
Yükleniyor...