Parfüm Kullanımı

535 görüntüleme
M

Merve K.

Premium Üye
25 Mayıs 2026 21:33
Merhabalar,

4 aylık bebeğim ver ve merak ediyorum ne zaman parfüm kullanmaya başlayabilirim? Bebeğimi emzirerek besliyorum.
N

Nazlıcan

Premium Üye
25 Mayıs 2026 21:39
Böyle bir kısıtlama olduğunu bilmiyordum, ben günlük hayatımda bebek kolonyalarından sıkıyorum kıyafetlerime 1 fıs. Özel bir yere gidersek de yine kıyafetlerime 1-2 fıs sıkıyorum. Bebeğim 4 aylık. 40ı çıktığından beri bu şekilde yapıyorum.
E

Ebru

25 Mayıs 2026 21:47
Benim kızım 6 aylık oldu deodarant dışında parfüm sıkmıyorum hala. Emzirdiğim için özellikle dikkat ediyorum. Bir süre daha böyle devam etmeyi düşünüyorum açıkçası en yakın kişi biziz parfüm de ağır bir koku oluyor
M

Merve H.

25 Mayıs 2026 22:05
Merhaba bebeğim 22 aylık hala emzirdigim için parfüm kullanmıyorum. Öncesinde sadece siveno roll on kullaniyordum. Rexona ya yeni başladım ama onu da çok az sıkıyorum. Bizim kokumuz onlar icin çok önemli olduğundan ben kullanmadım. Emzirmeyi bitirdikten sonra parfüm kullanırım diye düşünüyorum
m

merve

25 Mayıs 2026 22:15
Merhaba bende 21 aydır emziriyorum hic parfüm kullanmadım maalesef emzirme bittikten sonra kullanmayı düşünüyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

25 Mayıs 2026 22:31
Bende parfüm kullanmıyorum emzirdiğim için çok nadir dışarı çıkarsam bazen sıkıyorum onuda kıyafetime sıkıyorum deodorant olarak bile kokusuz rol-on kullanıyorum kokuya karşı çok hassaslar
B

Beyza D.

7 Haziran 2026 17:20
Nazlıcan
Böyle bir kısıtlama olduğunu bilmiyordum, ben günlük hayatımda bebek kolonyalarından sıkıyorum kıyafetlerime 1 fıs. Özel bir yere gidersek de yine kıyafetlerime 1-2 fıs sıkıyorum. Bebeğim 4 aylık. 40ı çıktığından beri bu şekilde yapıyorum.
Kısıtlama sizin getirmeniz gereken bir şey aslında. Minicik bedenler soluyor o kokuları. İlk kızımda da şimdi iki aylık olan kızımda da kullanmadım kullanmayacağım da. Koltuk altımı temiz tutmaya dikkat ediyorum ve koltuk altı deokremlerden kullanıyorum. Güzellik markalarında ve doğal içerikli bir markada var asla ter kokusuna izin vermiyor.
B

Beyza D.

7 Haziran 2026 17:21
Kullanmamanızı tavsiye ederim arkadaşım 😇 Ter kokusu içinde koltuk altına uygulanan deokremlerden bulundurun 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir