Parfüm Kullanımı
535 görüntüleme
M
Merve K.
Premium Üye
25 Mayıs 2026 21:33
Merhabalar,
4 aylık bebeğim ver ve merak ediyorum ne zaman parfüm kullanmaya başlayabilirim? Bebeğimi emzirerek besliyorum.
4 aylık bebeğim ver ve merak ediyorum ne zaman parfüm kullanmaya başlayabilirim? Bebeğimi emzirerek besliyorum.
N
Nazlıcan
Premium Üye
25 Mayıs 2026 21:39
Böyle bir kısıtlama olduğunu bilmiyordum, ben günlük hayatımda bebek kolonyalarından sıkıyorum kıyafetlerime 1 fıs. Özel bir yere gidersek de yine kıyafetlerime 1-2 fıs sıkıyorum. Bebeğim 4 aylık. 40ı çıktığından beri bu şekilde yapıyorum.
E
Ebru
25 Mayıs 2026 21:47
Benim kızım 6 aylık oldu deodarant dışında parfüm sıkmıyorum hala. Emzirdiğim için özellikle dikkat ediyorum. Bir süre daha böyle devam etmeyi düşünüyorum açıkçası en yakın kişi biziz parfüm de ağır bir koku oluyor
M
Merve H.
25 Mayıs 2026 22:05
Merhaba bebeğim 22 aylık hala emzirdigim için parfüm kullanmıyorum. Öncesinde sadece siveno roll on kullaniyordum. Rexona ya yeni başladım ama onu da çok az sıkıyorum. Bizim kokumuz onlar icin çok önemli olduğundan ben kullanmadım. Emzirmeyi bitirdikten sonra parfüm kullanırım diye düşünüyorum
m
merve
25 Mayıs 2026 22:15
Merhaba bende 21 aydır emziriyorum hic parfüm kullanmadım maalesef emzirme bittikten sonra kullanmayı düşünüyorum

Göktenur B.
25 Mayıs 2026 22:31
Bende parfüm kullanmıyorum emzirdiğim için çok nadir dışarı çıkarsam bazen sıkıyorum onuda kıyafetime sıkıyorum deodorant olarak bile kokusuz rol-on kullanıyorum kokuya karşı çok hassaslar
B
Beyza D.
7 Haziran 2026 17:20
Böyle bir kısıtlama olduğunu bilmiyordum, ben günlük hayatımda bebek kolonyalarından sıkıyorum kıyafetlerime 1 fıs. Özel bir yere gidersek de yine kıyafetlerime 1-2 fıs sıkıyorum. Bebeğim 4 aylık. 40ı çıktığından beri bu şekilde yapıyorum.
B
Beyza D.
7 Haziran 2026 17:21
Kullanmamanızı tavsiye ederim arkadaşım 😇 Ter kokusu içinde koltuk altına uygulanan deokremlerden bulundurun 🌸
Yükleniyor...