Parfüm Deodorant

136 görüntüleme
G

Gamze I. T.

3 Temmuz 2025 18:07
5aylık bebeğim var ve oaefüm deodorant kullanmadım fakat taz aylarınd ave emzirdiğim için çok fazla terliyorum. Farklı ortamda sıkıp yanına gitsem ne kadar etkilenir bebeğim?
M

Merve Ü. ..

3 Temmuz 2025 19:16
size tavsiyem öyle aşırı kokan duş jeli, çamaşır deterjanı falan bile çok etkiliyor bebekleri. hemen hapşırmaya tıkanmaya başlıyorlar. parfüm deodorant falan daha fazla etkiler. doğal içerikli roll-on kullanabilirsiniz yada duş almak en temizi.
D

Damla E. Y.

5 Temmuz 2025 11:21
siveno roll on hiç parfüm kokmuyor ve kokutmuyor
B

Buse Ü.

8 Temmuz 2025 23:35
Siveno markası ve naturalive markası kimyagerleri tanıdığımız bildiğimiz insanlar. İşlerinde çok hassaslar tercih edebilirsiniz. Kendi faranjitim olduğu için eskiden beri kendimde kullanamadım parfüm deodorant şimdi zaten kullanamıyoruz bebeklerden
Ö

Özlem Ç.

7 Ağustos 2025 04:28
Ben de lohusalığımda keşfettiğim bi tarif vereyim. Öğrendiğim kişiye hala dua ediyorum 1 yıldır sadece onu kullanıyorum. İstediğiniz miktarda hindistan cevizi yağının içine(sıvı formdaki) krem kıvamını alıcak kadar karbonat dökün karıştırın her duş sonrası koltuk altınıza sürün asla koku yapmıyor ne kadar terlesenizde
A

Aleyna E. Y.

9 Ağustos 2025 08:50
bence doğal içerik bul çok haklısın ama onun ciğeri yumruk kadardır bedeni o kokuları kaldıramayabilir canım
İlsu O.

İlsu O.

9 Ağustos 2025 23:08
Gamze Hanım merhaba; sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Emzirme sürecinde duş jelini boyun ve göğüs bölgenize sürmemenizi tavsiye ederim bunun yerine beyaz sabun kullanabilirsiniz. Duş sonrası emzirme yapacaksanızda sütünüzden biraz göğüs bölgenize sürebilirsiniz.

Koltukaltı içinde hindistancevizi yağı, ingiliz karbonatı. İçerisine çeşitli esanslar ekleyedebilirsiniz ama ben çok güvenemediğim için kullanmıyorum. Uçucu yağları kullanmadan önce iyi araştırmak gerek.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir