Parantez Bacak

162 görüntüleme
K

Kübra G.

11 Temmuz 2026 19:40
Oğlum 18 aylık ve çok hafif de olsa parantez bacak gözlemliyorum aynı zamanda yürürken merdiven çıkarken içe dönük basıyor. Yürürken aşırı değil ama merdiven çıkarken bariz belli oluyor. D vitamin değerleri normal sevideydi raşitizm değil ama bu aylarda bu durumun olması normal mi acaba
A

Arzu.G

11 Temmuz 2026 22:10
Aynı durumdaydik yurumeye başladığından beri öyleydi ortopediye de birçok çocuk doktoruna da götürdüm film ultrason tahlillerde sorun çıkmadı .ayak bilekleri güçlendikçe düzelir dediler şuan [22.aydayiz](22.aydayiz) hala hafif var ama eskisi kadar değil. İçiniz rahat etsin siz de bir doktora gösterin muhtemelen zamanla duzelecektir
A

Arzu.G

11 Temmuz 2026 22:12
Kum gibi zorlayıcı zeminler güçlenmesine katkı sağlar demişti ortopedi bir de ayak ucunda yürümesini engellemeyin o da güçlendirir demişti
K

Kübra G.

11 Temmuz 2026 22:15
Teşekkür ederim bilgi için doktora götüreceğim ama o kadar çok doktor tahlil hastane yatış durumlarımız oldu ki çocuğum doktor görünce bile ağlamaya başlıyor inanın artık doktora gitmek istemiyorum ama tabiki mecbur götüreceğim yinede teşekkürler içimi bir nebze olsun rahatlattınız
A

Arzu.G

11 Temmuz 2026 22:21
Kübra Göktaş
Teşekkür ederim bilgi için doktora götüreceğim ama o kadar çok doktor tahlil hastane yatış durumlarımız oldu ki çocuğum doktor görünce bile ağlamaya başlıyor inanın artık doktora gitmek istemiyorum ama tabiki mecbur götüreceğim yinede teşekkürler içimi bir nebze olsun rahatlattınız
Çok iyi anlıyorum endişe etmeyin acele de etmeyin ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum . Videosunu çekip gidince doktora gösterirseniz bebiş daha az strese girer belki gerek görmezler tahlil yapmaya 
K

Kübra G.

11 Temmuz 2026 22:23
Arzu.G
Çok iyi anlıyorum endişe etmeyin acele de etmeyin ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum . Videosunu çekip gidince doktora gösterirseniz bebiş daha az strese girer belki gerek görmezler tahlil yapmaya 
Çok mantıklı öyle yapayım çok teşekkür ederim gerçekten 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir