Pankek

95 görüntüleme
G

Gizem Ç.

16 Mayıs 2026 11:26
7,5 aylık bebeğime pankek yapıyorum ama bir türlü yemiyor sevmedi mi yoksa erken mi anlayamadım bu aylarda sizin bebeğiniz nasıldı acaba yiyor muydu merak ettim
A

Ayşe D.

16 Mayıs 2026 11:30
Günleri günlerini tutmuyor bence bi iki denemeyle sevmedi demek doğru olmaz ama dişi yoksa veya tam öğütemiyorsa zorlandığı için reddetmesi cok olası bence yavaş ilerleyin sonuçta 7.5 aylık bir bebekte hala beslenme için istenen ana besin aracı anne sütü veya mamadır yavaş yavaş ilerlemek hem sizin için konforlu hem bebek için reddetmeden güvenli bi süreç sağlayacaktır🙏🏻☺️
E

Eliff

16 Mayıs 2026 11:39
Ben sürekli yaptım eline verdim, sonunda 9 aylıkta agzıma götürmeye başladı
G

Gizem Ç.

16 Mayıs 2026 22:51
Ayşe Dalkılınç
Günleri günlerini tutmuyor bence bi iki denemeyle sevmedi demek doğru olmaz ama dişi yoksa veya tam öğütemiyorsa zorlandığı için reddetmesi cok olası bence yavaş ilerleyin sonuçta 7.5 aylık bir bebekte hala beslenme için istenen ana besin aracı anne sütü veya mamadır yavaş yavaş ilerlemek hem sizin için konforlu hem bebek için reddetmeden güvenli bi süreç sağlayacaktır🙏🏻☺️
İnşallah teşekkür ederim
G

Gizem Ç.

16 Mayıs 2026 22:51
Eliff
Ben sürekli yaptım eline verdim, sonunda 9 aylıkta agzıma götürmeye başladı
Yaa oda mi umut sevmedi diye vazgeçmeym o zmm teşekkür ederim
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
17 Mayıs 2026 09:40
4 tane yapıyorsam 1 tanesini zorla yiyor çiğneme refleksi var ama yemek istemiyor
G

Gizem Ç.

17 Mayıs 2026 09:53
Mine Şahin
4 tane yapıyorsam 1 tanesini zorla yiyor çiğneme refleksi var ama yemek istemiyor
Kaç aylık bebeğiniz
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
17 Mayıs 2026 09:54
8 ay 21 günlük
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir