Pamukçuk

42 görüntüleme
A

Ayşegül A.

10 Nisan 2026 14:57
Kızım 20 günlük mama kullanıyoruz dili pamukçuk oldu geçirmek için ne yapmam gerekiyor
Ş

Şeyma H.

10 Nisan 2026 15:11
Karbonatlı su yapın ve müslin bir bezle her beslenme sonrası dilini silin
H

Halime

10 Nisan 2026 16:46
Ayşegül hanım bende mama kullandım oğluma malesef pamukçuk benimde derdimdi karbonat denedim gazlı bezlerle her mamadan sonra sildim mamadan sonra kalıntı kalmasın diye bir çay kaşığı su verdim ama olmuyor malesef 4.aya kadar iki defa tekrarladı biz mikostatin kullandık o geçiriyor iki günde
Afranur K.

Afranur K.

10 Nisan 2026 16:51
Candidex/mikostatin gibi mantar ilaçlarını lütfen doktor kontrolünde kullanın. Önce karbonatlı su ile gazlı bez ( mümkünse eczaneden satın alın- steril halde) ile dilini temizleyin. Biberonlarınızı çok iyi steril edin, mamanızı yaparken de cam şişe su tercih edin.

Bunları denedikten sonra hala bir katman kadar beyazlık kalıyorsa doktorunuzla konuşun. Bu tip ilaçların henüz 1 aylık olmamış bir bebekte kaldı ki hiç bu ilacı kullanmamış bir bebekte de doktor izlemi olmadan kullanılmasını önermem, alacağınız reaksiyonların kontrol altında olması gerekir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir