Pamukçuk

61 görüntüleme
F

Fatma M.

7 Nisan 2026 10:23
43 günlük bebeğim. Karbonatlı su ile temizlik yapıyorum ama hâlâ geçmedi. Başka ne yapılır ya da daha beklemeli miyim geçmesi için.
E

Emel Ö.

7 Nisan 2026 10:33
Ben de karbonatlı su ile silmiştim ama olmadı. Candipak diye bir ağız spreyi var kısa sürede geçirdi. Deneyin isterseniz. Beklemek çözüm değil bence. Hatta benim göğüs ucum çatlaktı, pamukçuktan dolayı mikrop kapmışım. Dikkatli olun
Afranur K.

Afranur K.

7 Nisan 2026 10:57
Göğüs ucunuz ya da kullanıyorsa biberonu da temizleyin karbonatlı su ile mutlaka.

İlaçlar candipax/mikostatin vs. Doktorunuz vermeden kullanmayın. 43 günlük bir bebeğe takipsiz ilaç kullanmak doğru olmaz, nasıl bir reaksiyon alacağınızı ön göremezsiniz.
F

Fatma M.

7 Nisan 2026 11:00

Emel Özkesek

Ben de karbonatlı su ile silmiştim ama olmadı. Candipak diye bir ağız spreyi var kısa sürede geçirdi. Deneyin isterseniz. Beklemek çözüm değil bence. Hatta benim göğüs ucum çatlaktı, pamukçuktan dolayı mikrop kapmışım. Dikkatli olun

Çok teşekkür ederim
F

Fatma M.

7 Nisan 2026 11:01

Afranur Keskin

Göğüs ucunuz ya da kullanıyorsa biberonu da temizleyin karbonatlı su ile mutlaka.

İlaçlar candipax/mikostatin vs. Doktorunuz vermeden kullanmayın. 43 günlük bir bebeğe takipsiz ilaç kullanmak doğru olmaz, nasıl bir reaksiyon alacağınızı ön göremezsiniz.

Her gün kaynatıyorum emziğini de .göğüs ucumu da siliyorum
E

Emel Ö.

7 Nisan 2026 11:11
Evet bana doktorum önermişti. Bebeğimin kontrolleri iyiydi ve kilo alımı iyi gidiyordu. Öncesinde kesinlikle bir doktora danışın. Sadece göğsünüzün temizliğine dikkat etmenizi öneririm, çok acılı bir dönem geçirmiştim
E

Emine Z.

7 Nisan 2026 11:18
Benim bebeğimde de vardı kendiliğinden zaman geçtikçe düzeldi bir iki karbonatlı su ile dilini temizledim ama geçmesi zaman alıyor ilaç önermem

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir