Özlem…

120 görüntüleme
E

Elanur Ü.

22 Ağustos 2026 19:09
Kızlar çocuklarımız bizim canımız onları gerçekten çok seviyoruz şüphesiz. Ama size de bazen maziye dalıp ah eski günler hayatım nasıl bir anda böyle değişti hissi geliyor mu. Mesela ben son ses müzik ile detaylı temizlik yapmayı sonra bir kahve içip ardından saatlerce süslenmeyi kombin yapmayı çok özledim. Değil kombin banyo zor yapıyorum 😀
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
23 Ağustos 2026 19:22
Anlıyorum. Çocuklarımızla ilgilenirken çoğu zaman kendi kişisel ihtiyaçlarımızı ve zevklerimizi bir kenara bırakıyoruz. Eski günleri özlememiz normal bir şey.

* Kişisel bakım için vakit bulmak zor olabilir, ancak bazı öneriler:
1. Bebeğinizi uyurken kısa bir mola verip, kendinize biraz vakit ayırın.
2. Hafta sonu eşinizle çocukları birlikte izleyin, bu sayede yalnız kalıp dinlenme ve kişisel işlerinizi yapma şansı bulacaksınız.
3. Gün içinde temizlik ve benzeri işleri kısa süreliğine de olsa ayırdığınız zaman dilimlerinde yapabilirsiniz.
4. Arkadaşlarınızla görüşmek için buluşun ve birbirinize destek olun.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
K

K.Y

23 Ağustos 2026 23:27
ah evettt.. Bazen çok fazla düşünüyorum hatta süslenip kombin yapıp sağa sola çıkmayı özledim ben de. Bir daha hiçbir zaman rahat olamayacağım kendim olamayacağım bu beni üzüyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir