Özlem
155 görüntüleme
D
Dilek ..
10 Mart 2026 20:42
Bir tedavi için 15 günlük ayrı kalmak zorundayız. Ben anneme bıraktım evladımı. Bir hafta oldu bugün ilk kez görüntülü konuştuk yüzüme bile bakmadı.cok ağladım. Üzüldüm.2 yaşa girmedi. Beni unuttu mu . Ne yapmalıyım.

Ayşe D.
10 Mart 2026 21:32
sizi unutabilir mi öyle düşünmeyin anneler hiçbir zaman unutulmaz sizi görüp ağlasaydı da üzülecektiniz bi yandan mutlu olduğunu düşünmelisin kendinizi iyi hissedin sizi tekrar gördüğünde o boşlukları dolduracağınıza eminin sizin sağlıklı olmanız onun için en kıymetli olan şey
A
Arzu.G
10 Mart 2026 22:18
2 aylık da olsa 2 yaşında da olsa annesinin kokusunu alan bebek unutamaz endişelenmeyin hele bir haftada bir ayda asla unutmaz .aksine keyfi yerindeyse sizin için aglamiyorsa daha iyi aklınız kalmamış olur öyle düşünün bebeğiniz mutlu şuan . Sizi kamerada görmeye alışık değilse ilgilenmemesi normal zaten benim oğlum şuan hiçbir görüntülü aramayla ilgilenmiyor yüzüne bakmıyor kimsenin 18 aylık .ilgisini cekmiyordur muhtemelen sizi unuttugundan değil yani canınızı sıkmayın güzel şeyler düşünün dinlenin iyilesin bebeğinize kavuşun bir an önce inşallah kolaylıkla
Yükleniyor...