Özel Hastane Aşı

58 görüntüleme
D

Damla G. ..

9 Ağustos 2025 12:58
2. Ay kontrolüm var ve aşılar var sağlık ocağından aradılar aşılar için Acıbadem’de zorunlu aşılara para alıyorlar mi nasıl bir yol izlemem gerekiyor
D

Damla B.

9 Ağustos 2025 13:08
Ben Medicana'ya götürüyorum. Rutin aşıları orada yapmıyorlarmış sadece özel aşıları yapıyorlarmış. 2.ay rutin aşıları sağlık ocağında yaptırdım. Özel aşıları 3.ayda hastanede yaptırın biz yapmıyoruz dediler. Ücret olarak normal aşı ücretinden çok pahalı olacağını düşünmüyorum ama tabi yaptıran anneler/babalar daha iyi bir yanıt verecektir.
F

Fatma S. ..

9 Ağustos 2025 13:18
Sağlık ocağı yapmıyoruz dediği için özel hastaneye gidip yaptırdık. 2. Dozlar için gittiğimizde kayıt yaparken bu aşı elimizde yok eczaneden alıp gelebilirsiniz dediler ve arada en az 2000 TL fark etti. O şekilde yapacaklarını bilseydim ilk dozları da alıp gider yaptırırdım. Sadece aşı uygulama parası aldı hastane 120 TL. Zorunlu olanları zaten aile hekimi takip ettiği için onlar yapıyor.
H

Hazan D.

9 Ağustos 2025 13:36
Merhaba bebeğim acıbadem hastanesinde rutin takipli olduğu için özel yada zorunlu aşıları yapmak için herhangi bir ücret almadılar. Biz özel ve sağlık bakanlığı aşılarını orada yaptırdık.
T

Tuğçe Ö.

9 Ağustos 2025 13:38
Özel hastane de kontrolleri devam ediyor bebeğimin rutin aşı ellerinde varsa ücretsiz yapıyorlar . Özel aşıların sadece ücretini ödüyoruz oda eczane fiyatı ile aynı . (Lokman hekim hastanesi)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir