Özel Bölgesinde Kırmızı Noktalar

100 görüntüleme
N

Neşe

30 Mart 2026 17:49
Merhabalar oğlumun antibiyotik kullanımı sonrasında pipi ve çevresinde kırmızı noktalar ve kızarıklık oldu. Kontrole götürdüğümde fotoğrafını doktora gösterdim. Antibiyotik sonrası olabileceğini pişik kremi kullanmamı söyledi. Farklı farklı pişik kremleri kullandım. Geçer gibi olur tekrarlıyor. Islak mendil kullanmıyorum bu süreçte su ile temizliğini yapıyorum. Önerisi olan var mı ?
İ

İnanç B.

30 Mart 2026 18:02
Bizde de oluştu ama daha öncesinde de vardı bizim poposunda oluştu o kırmızı noktalar yara gibi oldu delik delik 4 krem karışımı verdi doktorumuz o iyi geldi ama öncesinde travozol hamazinc kullandık fayda etmeyince bepanthol mavi hametan furacin Rifoxtem ampul karışımı kullandık hemen geçirdi arada bir tekrarlıyor hemen sürüyorum iyi geliyor
N

Neşe

30 Mart 2026 19:46
Teşekkür ederim dönüş için bende onlardan alayım.
Ş

Şule ..

31 Mart 2026 00:51
Kızımda da ara ara oluyo bir iki güne geçiyor. Bacak boğumları pişik olmuştu kırmızı kantaron yağı sürmüştüm çok az hemen geçmişti. Poposunda hassasiyet olunca da sürüyorum iyi geliyo
N

Neşe

31 Mart 2026 00:58
Kullandım ama pek fayda etmedi bugün tekrar sürdüm biraz daha düzenli kullanacağım. Dönüş için teşekkür ederim.
İ

İpek B. Z.

1 Nisan 2026 15:22
Kullanmadığım sey kalmadi neredeyse son 2 aydir. Burada bazi anneler tüpte Arko krem yazıyordu, hadi bee ne sacma falan demistim içimden. En son bi deneyelim dedim ve gerçekten işe yarıyor inanamadim. Bildigimiz tüpte arko gecirdi pişiği.
N

Neşe

4 Nisan 2026 00:41
Bende bir tane alayım evde bulunsun o zaman teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir