Özel Bölgede ve Popoda Kızarıklık
107 görüntüleme
C
Cemre A.
20 Temmuz 2025 20:53
Hocam kolay gelsin kızım 6 aylık ama prematüre düzeltilmiş yaşı 4.5 aylık poposu kızarık ve pütür pütür isilik değil ama birtürlü geçmiyor düzenli şekilde altını ıslak pamuk ile temizliyorum atopisi olan bi bebek ama asla kızarıklığı geçmiyor özel bölgesindede dün nokta nokta sanki tüy çekilmiş ve kanamış gibiydi bugünde yara şeklinde gibi ne olabilir ve ne kullanabilirim teşekkür ederim şimdiden
İ
İrem B.
22 Temmuz 2025 20:32
Bez markanız ne acaba? Kızım 7 aylık 20 günden fazladır bununla mücadele ediyoruz. Molfix kullanıyorduk. İnternete bi bakayım dedim aynı şikayetleri bir sürü kişi yazmış. Önce pişik sonra mantar yapmış bir sürü bebekte. Doktor önerisi ile 2 krem kullanmaya başladık. Yine devam etti. Bez markasını değiştirip Primaya geçtik, kremleri kullanmaya devam ettik. Şu an çok az kaldı.
C
Cemre A.
22 Temmuz 2025 21:13
Doğduğundan beri prima kullanıyorum bizede doktorumuz bizede iki krem verdi sürdüm geçti mantar olmuş özel bölgesinde ama aveeno diye krem verdi o atopisini geçirmişti poposundaki azalıyo ama geçmiyor
R
Rabia K.
22 Temmuz 2025 21:19
Doktorum bu tarz olaylar alerji belirtisi demişti tabi siz bir başka doktora daha danışın isterseniz
Z
Zeynep G.
22 Temmuz 2025 21:28
Merhaba . Benim oğlum 7 aylık .oğlumda da son bir haftadır poposunda ve özel bölgesinde kabarık kızarıklıklar var. Pişik olduğunu düşündüm ama iki üç gündür suyla yıkayarak sürekli açık bırakıyorum ve pişik kremi kullanıyorum. Henüz hiç bir fazda göremedim. Sizce mantar olmuş mudur yada kullandığım bezle mi alakalıdır . İlk doğduğundan beri aynı bezi kullanıyorum . Önerebileceğiniz bir şey var mı ? Şu an belirgin olan sıcaklıklarla alakası olabilir mi?
C
Cemre A.
23 Temmuz 2025 12:47
Zeynep hanım merhaba Bence aveeno diye krem var alın düzenli kullanın iyi gelecektir diye düşünüyorum çünkü atopi olduğumuzda kullandık yarım saate geçti onuda kullanıyorum geçiyor ama tekrarlıyor
C
Cemre A.
29 Temmuz 2025 06:47
Rabia hanım evet haklısınız sanırım alerjide olabilir çünkü bi ara kanlı ishali vardı farklı mama falanda kullandık sonradan atopi oldu cildinde geçmedi daha ama özel bölgesindekine mantar demişti ek gıdaya geçtiği gün olmuştu ama şükür geçti