Özel Aşılar Tarih ?
197 görüntüleme
M
Melek İ. ..
9 Temmuz 2026 12:22
İki doz bekxero 1 doz da nimenrix yaptırdım sonra devamını yaptıramadim biraz maddi sıkıntılardan dolayı. En son mart ayında yaptirmisim şuan kızım 2 yaşında bir doktorumuz yaptırabilirsiniz dedi diğer doktorumuz gerek yok onlar hatırlatma zaten 2 yaşında yapmaya gerek yok dedi . Ne yapmalıyım?

İlsu O. K.
9 Temmuz 2026 13:23
Merhaba; bexsero hangi ayda başlarsanız başlayın 3 doz - Nimenrix 1 yaş ve üzerinde tek doz yapılıyor.
Gerek yok onlar hatırlatma gibi bir ifade biraz saçma olmuş o zaman rutindeki aşılarıda 3 doz yapmasınlar ya da hatırlatma :)
Gerek yok onlar hatırlatma gibi bir ifade biraz saçma olmuş o zaman rutindeki aşılarıda 3 doz yapmasınlar ya da hatırlatma :)
M
Melek İ. ..
9 Temmuz 2026 13:28
Merhaba; bexsero hangi ayda başlarsanız başlayın 3 doz - Nimenrix 1 yaş ve üzerinde tek doz yapılıyor.

İlsu O. K.
9 Temmuz 2026 15:09
Kafa karışıklığı konusunda haklısınız özel aşılarla ilgili herkes farklı bi uygulamada gidiyor. Ben sizi yanlış yönlendirmeyeyim. Bebeğinizin aşı takvimini en iyi doktorunuz bilir. Siz yaptırmak istediğinizi söylerseniz kaç doz ve günü konusunda ayarlamayı doktorunuz size söyler. Fakat aşılanma zamanı geçmiş olsa bile uygun olan zamanda doktorunuzla görüşüp yaptırmak gerekiyor onu biliyorum biz 13 aylıkken yaptıramadık ameliyat hastalık durumlarından iki gün önce oldu birini, cuma ötekini olacak şuan 16 aylık.
Bizim aşı takvimimiz
2-4.ayda ve 1 yaş bexsero ( toplam 3 doz )
Nimenrix sadece 1 yaş tek doz şeklinde oluşturuldu
Bizim aşı takvimimiz
2-4.ayda ve 1 yaş bexsero ( toplam 3 doz )
Nimenrix sadece 1 yaş tek doz şeklinde oluşturuldu
Yükleniyor...