Özel Aşılar Rota ve Menenjit !!!!

493 görüntüleme
İ

İlknur B. ..

16 Haziran 2025 13:11
96 günlük oğlum var rota virüsü aşısını yaptırsam iki doz bir yaşına gelince de menenjit aşısını tek doz yaptırsam yeterli olur mu yoksa menenjit de dozlar halinde mi yaptırmalıyım bilgisi olan paylaşabilir mi Osman hocam cevap verirseniz sevinirim
B

Beyza I. İ.

18 Haziran 2025 10:48
Takipli doktorunuza da danışın aşı takvimi oluştursun rotanın zamanını kaçırmış olabilirsiniz
Beyza E.

Beyza E.

18 Haziran 2025 20:53
Rotanın ilk dozu için 15. Haftayı geçmemiş olmanız gerekiyor diye biliyorum. Menenjitte tek doz yeterli değil. Osman hocamın bununla ilgili YouTube da bir videosu var ayrıntılı onu izleyebilirsiniz. https://youtu.be/uPXvXNs8g0c?si=JeDpDVqBZRO-ucvU
İ

İlknur B. ..

18 Haziran 2025 21:03
Teşekkür ederim sağolun
İ

İlknur B. ..

18 Haziran 2025 21:04
Bakacağım videoya
A

Azize B. ..

18 Haziran 2025 21:27
Ben rotayı ilk aylarında yaptırdım toplam da 2 doz yanlış hatırlamıyorsam kızım şu an 18 aylık yeni başladık menenjit aşılarını biri nimenrix diğeri bexsero olacak şekilde bacaktan aynı andan vuruldu geri kalan 2 doz bexsero biri bir ay sonra diğeri 3 yaşına girerken vurulacak doktorumuz iki tip menenjit var koruyucu olsun diye bu şekilde ayarladık aşı takvimini
A

Ayşenur B. ..

18 Haziran 2025 22:02
Attığınız videoyu izledim faydalı oldu teşekkür ederim
İ

İlknur B. ..

19 Haziran 2025 19:37
Bebeğimin sıvı cıvık kakası var ve çoğu zaman sümüksü rota için de son günlerimizmis yaptırmalımiyim peki ishal gibi hep cıvık ve sümüksü kaka olduğu için rota aşısı zarar verir mi acaba
İ

İlknur B. ..

19 Haziran 2025 19:37
Bilen var mı
İ

İlknur B. ..

19 Haziran 2025 19:42
103 günlükken yapılır mi rota aşısı bilen var mı acaba
Begüm T.

Begüm T.

5 Temmuz 2025 16:42
İlknur evet ben dün kızıma yaptırdım 102 günlüktü hem rota hem menenjit hemen yaptır 14. Haftadayız bitmeden yaptır
Begüm T.

Begüm T.

5 Temmuz 2025 16:43
İlknur kaka zaten cıvık olur sadece anne sütü alıyorsa endişelenme benim kızımında öyle arada mukusta oluyor normal dedi doktor ben sümüklerin kaka yolu ile çıktığını düşünüyorum hayır zarar vermez aşı yaptırmazsan virüs daha çok zarar vetit

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir