Özel Aşılar
328 görüntüleme
İ
İrem ..
Premium Üye
3 Haziran 2026 21:28
Arkadaşlar bebeğim 13 aylık 3 ve 5. Aylarda özel aşılarını oldu o dönem farklı şehirde yaşadığımız için özel hastanede yaptırmıştık . Fakat şimdi taşındık ve özel hastaneye gitmiyoruz devlet hastanesine gideceğim . Süreç nasıl ilerliyor devlet hastanesindeki doktor reçete ediyor ve biz eczaneden mi alıyoruz ? Aile hekimliğinde mi yoksa yine hastanede mi vurduruyoruz ? Tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim
R
Rabia Ç.
3 Haziran 2026 21:30
Merhaba aile hekiminize gidin onun yanında ebe oluyor o ebe ile görüşün mutlaka aşıların zamanları geçmeden bizim burada bu şekilde ebe size özel aşıları söyler hemen eczaneden alıp geliyorsunuz aşının hatta ısınmaması gerekiyor diye biliyorum belli soğuklukta kalması lazım
İ
İrem ..
Premium Üye
3 Haziran 2026 21:31
Merhaba aile hekiminize gidin onun yanında ebe oluyor o ebe ile görüşün mutlaka aşıların zamanları geçmeden bizim burada bu şekilde ebe size özel aşıları söyler hemen eczaneden alıp geliyorsunuz aşının hatta ısınmaması gerekiyor diye biliyorum belli soğuklukta kalması lazım
F
Fatma S. ..
3 Haziran 2026 21:47
Ücretli olduğu için doktor reçete etmiyor. Aile hekimine gelirsek mesela bizim ki ben alıp geleceğim halde yapmıyoruz demişti. Arkadaşıma hastanedekiler bile yapmıyoruz demiş. Ama siz yinede sorun eczaneden alıp gelsem yapar mısınız diye hepsi kabul etmiyor yani
İ
İrem ..
Premium Üye
3 Haziran 2026 22:06
Ücretli olduğu için doktor reçete etmiyor. Aile hekimine gelirsek mesela bizim ki ben alıp geleceğim halde yapmıyoruz demişti. Arkadaşıma hastanedekiler bile yapmıyoruz demiş. Ama siz yinede sorun eczaneden alıp gelsem yapar mısınız diye hepsi kabul etmiyor yani
Yükleniyor...