Özel Aşı ( Menenjit) Bilgisi Olan veya Tecrübeli Anneler Bakar Mısınız?

112 görüntüleme
H

Hatice K. ..

8 Şubat 2026 01:00
Kızım 1 yaşında 5 ayında ve 7 Ayında menenjit aşısı oldu Nimerix ve Bexsore ikisi aynı anda 2 şer doz hatırlatma dozu varmış galiba ne zaman yapılmalı ?

Özel bi doktorumuz olmadığı için kendimiz takip ediyoruz ama hatırlatma dozu hakkında bilgim yok ( koruyuculuğu geçmemeli çünkü bulunduğumuz ilçede vakaları var hala )
G

Gülşah T.

8 Şubat 2026 01:06
Merhaba 12. Ayda hatırlatma dozu yapılıyor diye biliyorum
H

Hatice K. ..

8 Şubat 2026 01:07
Biz geçmi kaldık ozmn herhangi bir sorun olurmuki acaba
G

Gülşah T.

8 Şubat 2026 01:09
Ama biz 3-5. Aylarda bexsero 4-6. Aylarda nimenrix yaptırdık bizim takvimimize göre hatırlatma dozları 12. Ayda biz de kendimiz takip ediyoruz yapay zekaya güveniyor ve kullanıyorsanız aşı tarihlerini atıp hatırlatma dozu ne zaman olmalı diye sorabilirsiniz ben bir hemşireye danıştım yapay zeka da aynı takvimi yapmıştı
H

Hatice K. ..

8 Şubat 2026 01:11
Teşekkürler Gülşah Hanım 🙏
G

Gülşah T.

Hatice Kaya

Biz geçmi kaldık ozmn herhangi bir sorun olurmuki acaba

Hayır bir sorun olmuyor hastalık döneminde bir kaç hafta da ertelemiş olduk sadece koruyuculuğu geç başlamış oluyor
G

Gülşah T.

Hatice Kaya

Teşekkürler Gülşah Hanım 

Rica ederim 😊
E

Elif

8 Şubat 2026 01:27
Osman hocanın bu aşıyla ilgili çok detaylı bir videosu var dinleyebilirsiniz youtube dan ayrıca bulunduğunuz yerde ki devlet hastanesin de sağlam çocuk polikliniği var ise doktorla görüşebilirsiniz özel aşılar sağlam çocuk polikliniğinde yaptırılabiliyormuş çünkü
G

Gülay Ç. ..

10 Şubat 2026 14:59
Bizim doktorumuz 3. Ay 5. Ay çifter doz.. 12. Ay sonu hatırlatma dozu demişti.. ama siz ilk ikisini farklı aylarda yaptırmışsın tabi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir