Oyunla Yemek 1 Yaş

81 görüntüleme
C

Cansu

24 Şubat 2026 09:19
Sürekli farklı bir nesne istiyor o şekilde yemek yiyor. Bu durumun yanlış olduğunu düşünüyorum. Artık 1 yaşında olduğu için gerekirse yemek sürecinde yemese bile artık oyuncak veya farklı bir eşya vermek istemiyorum. Bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı ? Doktorlarımızdan öneriler var mı ? Teşekkürler.
M

Melike

24 Şubat 2026 11:09
Merhaba, ek gıdaya geçtiği ilk günden beri mi bu şekilde yiyor acaba? Ekran verdiniz mi hiç beslenme esnasında.
C

Cansu

24 Şubat 2026 11:14

Melike

Merhaba, ek gıdaya geçtiği ilk günden beri mi bu şekilde yiyor acaba? Ekran verdiniz mi hiç beslenme esnasında.

Ekran hiçbir zaman hiçbir şekilde görmüyor biz de kullanmayız yanında. Ama evet genelde oyuncak mutfak eşyası vermiştim.
M

Melike

24 Şubat 2026 11:39
nasıl besleniyor bilmiyorum ama blw yöntemi denerseniz önünde zaten ilgilenmesi gereken bir şeyler(yemek) olacağı için dikkatini oraya verebilir . Ben blw şeklinde ilerliyorum 7 aylık henüz , önündeki yemeği mıncırmaktan başka bir şeyi gözü görmüyor. Belki yardımcı olur size de
C

Cansu

24 Şubat 2026 13:11

Melike

nasıl besleniyor bilmiyorum ama blw yöntemi denerseniz önünde zaten ilgilenmesi gereken bir şeyler(yemek) olacağı için dikkatini oraya verebilir . Ben blw şeklinde ilerliyorum 7 aylık henüz , önündeki yemeği mıncırmaktan başka bir şeyi gözü görmüyor. Belki yardımcı olur size de

Teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir