Oyunla Yemek 1 Yaş
81 görüntüleme
C
Cansu
24 Şubat 2026 09:19
Sürekli farklı bir nesne istiyor o şekilde yemek yiyor. Bu durumun yanlış olduğunu düşünüyorum. Artık 1 yaşında olduğu için gerekirse yemek sürecinde yemese bile artık oyuncak veya farklı bir eşya vermek istemiyorum. Bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı ? Doktorlarımızdan öneriler var mı ? Teşekkürler.
M
Melike
24 Şubat 2026 11:09
Merhaba, ek gıdaya geçtiği ilk günden beri mi bu şekilde yiyor acaba? Ekran verdiniz mi hiç beslenme esnasında.
C
Cansu
24 Şubat 2026 11:14
Merhaba, ek gıdaya geçtiği ilk günden beri mi bu şekilde yiyor acaba? Ekran verdiniz mi hiç beslenme esnasında.
M
Melike
24 Şubat 2026 11:39
nasıl besleniyor bilmiyorum ama blw yöntemi denerseniz önünde zaten ilgilenmesi gereken bir şeyler(yemek) olacağı için dikkatini oraya verebilir . Ben blw şeklinde ilerliyorum 7 aylık henüz , önündeki yemeği mıncırmaktan başka bir şeyi gözü görmüyor. Belki yardımcı olur size de
C
Cansu
24 Şubat 2026 13:11
nasıl besleniyor bilmiyorum ama blw yöntemi denerseniz önünde zaten ilgilenmesi gereken bir şeyler(yemek) olacağı için dikkatini oraya verebilir . Ben blw şeklinde ilerliyorum 7 aylık henüz , önündeki yemeği mıncırmaktan başka bir şeyi gözü görmüyor. Belki yardımcı olur size de