Oyuncaklara İsim Verme

57 görüntüleme
A

Ayşe A.

8 Ağustos 2025 10:09
Merhaba çok merak ettiğim bi konu var. Oğlum 4 aylık oyuncaklarına isim veriyorum (anladığını düşünmesem de) bağ kurması için falan diye düşünüyorum ama iyi bişey mi yapıyorum bilemedim. Mesela tırtıla tırtıl ali file fil Necati gibi gibi yapmalı mıyım? Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim
İlsu O.

İlsu O.

10 Ağustos 2025 00:22
Merhaba; yaptığınız şey çok normal :)
Bebeğiniz tabi ki şuan necati ile ilgilenmiyor ☺Bahsettiğiniz şey bir nesne değil canlı olduğu için ona isim vermenizde bir sakınca yok. Kedilerin ve köpeklerin isimleri olabiliyorsa pek tabi tırtılın ve filinde olur. Şöyle düşünün çok popüler neredeyse her çocuğun bebeklik döneminde okunmaya başlanan pembe domuzcuk Peppa var dimi ☺ bebeğimize anlatırken onun domuz olduğunu söylüyor ve onun isminide söylüyoruz.. Bağ kurma konusunda destekler mi bilmiyorum ama her canlının bir ismi olabilir gün gelecek evdeki çamaşır makinesine bile isim koymak isteyecek. Keyfini çıkarın 🙏🏻
A

Ayşe A.

10 Ağustos 2025 00:54
Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim :) bu soruyu anne olmadan önce duysaydım dalga geçerdim belki ama annelik her şeyi sorgulatır oldu 🥲
İlsu O.

İlsu O.

10 Ağustos 2025 19:36
İsim koyarken duygular üzerinden de gidebilirsiniz. Mutluluk, üzgün olmak gibi basit yüz ifadeleri ile algılanabilir duygular tıpkı isim koymak kadar normal sonuçta bir ismi varsa hisleride olabilir. Annelik biraz oyunbazlık gerektiriyor siz bebeğinizle güzel bir oyun kurmuşsunuz. Sağlıkla büyütün 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir