Oyuncak Önerisi
131 görüntüleme
F
Fatma G.
29 Temmuz 2025 05:16
1 yaşında ikizlerim var ve nasıl oyun kuracağımı çözebilmiş değilim oyuncak önerisi alabilir miyim lütfen
S
Sena K. E.
29 Temmuz 2025 05:39
Aktivite masaları var hem ayakta durmalarını destekliyor hemde motor becerilerini ve bilişsel gelişimlerini destekliyor biz henüz küçüğüz ama 1 yaşında alacağım ilk şey olabilir
T
Tuğçe A.
29 Temmuz 2025 05:50
Su kum aktivite masasını önerebilirim benim bebeğim çok sevdi
F
Fatma G.
29 Temmuz 2025 06:24
Ben aldım maalesef onunla hiç ilgilenmediler ya ama su kum olanı hiç görmedim birde onlara bakayım ama farklı açık uçlu oyuncaklar da istiyorum
Fatma U.
Uzman Psikolog
29 Temmuz 2025 06:39
Onlara neden-sonuç ilişkisini keşfedecekleri oyuncaklar (basmalı, çekmeli, vurdukça ses çıkaran), iç içe geçen veya üst üste konabilen bloklar, farklı dokunsal materyaller (yumuşak kitaplar, dokun hisset kartları) ve basit müzikli oyuncaklar sunabilirsiniz. Ayrıca, aynı anda iki bebekle oynamak yerine, bazen birine odaklanıp sonra diğerine geçerek veya ayna karşısında kendilerini ve birbirlerini keşfetmelerini sağlayarak sosyal etkileşimi destekleyebilirsiniz. Kitap okuma ve basit taklit oyunları (alkış yapma, el sallama) da dil ve sosyal gelişimlerini teşvik edecektir.
S
Selin E.
7 Ağustos 2025 20:24
Biz de dj masası var fisher priceın hem ayakta kalmasını sağladı, hem müzikli olması ilgisini çekiyor. Hem de üstünde bir çok oyuncağı var. Şu ana kadar en keyif aldığı oyuncağı o oldu. 6 aydır her gün oynuyor