Oyuncak

66 görüntüleme
D

Damla k.

13 Aralık 2025 08:02
Bebeğim 5.5 aylık oyuncakları kitapları var fakat nasıl oynatacağım bilmiyorum. Yani her gün bir oyuncakla mı oynamalı yoksa sıkılırsa değiştirmeli miyim. Atıyorum çıngıraklı topuyla oynuyor sıkılıyor bu sefer de hareket eden yengece geçiyorum gibi gibi sıkıldıkça değiştiriyorum ama doğru mu bilmiyorum
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

13 Aralık 2025 08:20
Çocuk gelişim uzmanı bir arkadaşımşöyle yapıyordu, her 2-3 hafta için 7-8 oyuncak belirleyip kalanını kaldırıyordu. O haftalarda sadece onları gösteriyordu bebeğine ve bebeği oyuna başlamadan önce bir veya iki tanesine daha çok heyecanlandı diyelim ki o an sadece onları önüne koyuyordu. Bu dikkat süresini uzatıyormuş. Bi kaç hafta sonra başka oyuncaklar seçince diğerlerini unutmuş oluyordu. Bende bebeğime böyle yapıyorum. Aşırı oyuncağı yok ama unuttuğu oyuncakları yeniden gördüğünde sanki yeni alınmış gibi oynuyor. Ve gerçektenher seferinde daha detaylı şekilde oynayıp daha uzun ilgileniyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir