Oyun Süresi
512 görüntüleme
M
Merve Ç. P.
13 Mayıs 2026 13:47
11 aylık bebeğim var neredeyse hiçbir oyuncak dikkatini çekmiyor . Max 2-3 dk oynuyor bir oyuncakla yaşına uygun şeyler sunmaya çalışıyorum mesela önüne 1-2 adet oyuncak koyuyorum ki diğerlerini görünce dikkati dağılmasın ama ilgisini çekmiyor. Bu süreyi nasıl uzatabilirim

Latife K.
13 Mayıs 2026 20:01
Bu süre bence büyüdükçe uzuyor. Biz 15 aylığız daha yeni yeni 5-10 dk ya çıktı. Sürekli oyuncak değiştiriyorduk sizin ayınızda. Alıp bırakıyordu alıp bırakıyordu. Suan en azından kendi kendine araba sürüyor, top oynuyor, yastıklarla hayvanlarla oynuyor
M
Merve Ç. P.
13 Mayıs 2026 20:12
Bu süre bence büyüdükçe uzuyor. Biz 15 aylığız daha yeni yeni 5-10 dk ya çıktı. Sürekli oyuncak değiştiriyorduk sizin ayınızda. Alıp bırakıyordu alıp bırakıyordu. Suan en azından kendi kendine araba sürüyor, top oynuyor, yastıklarla hayvanlarla oynuyor

Latife K.
13 Mayıs 2026 20:13
Normal o zaman demekki bunu merak ettim bende
M
Merve Ç. P.
13 Mayıs 2026 20:30
Evet evet o zamanlarda sadece dikkat çekici geliyor. Sonra sonra işlevine göre oynadığı için süre uzuyor merak etmeyin

Latife K.
13 Mayıs 2026 20:35
Mesela bul tak oyuncaklar ayına göre yapması lazım ama isteği olmadığı için yapmıyor gibi
S
Seçil .. K.
19 Mayıs 2026 23:37
27 aylık oğluma neler aldım ama asla oyun oynamadı şuan bile çok nadir kendisi oyun kurup oynuyor oda en fazla 10 15 dk ve sadece araba sürerek oynuyor birbirine bağlıyoruz yıkıyoruz falan , bizimle asla oyun oynamaz bizimle yaptıgı tek şey kovalamaca oynamak o kadar
Ama mıknatıslı blokları ilk aldıgımda güzel oynadı şuan o bile yok beraber yapmaya kalksan yaptıgını yıkıyor ama ver ona suyla toprakla oynamayı saati buluyor oynaması her çocuk çok farklı üstelememek gerekiyor bence
Ama mıknatıslı blokları ilk aldıgımda güzel oynadı şuan o bile yok beraber yapmaya kalksan yaptıgını yıkıyor ama ver ona suyla toprakla oynamayı saati buluyor oynaması her çocuk çok farklı üstelememek gerekiyor bence
M
Merve Ç. P.
19 Mayıs 2026 23:46
27 aylık oğluma neler aldım ama asla oyun oynamadı şuan bile çok nadir kendisi oyun kurup oynuyor oda en fazla 10 15 dk ve sadece araba sürerek oynuyor birbirine bağlıyoruz yıkıyoruz falan , bizimle asla oyun oynamaz bizimle yaptıgı tek şey kovalamaca oynamak o kadar
Yükleniyor...