Oyun Süresi

512 görüntüleme
M

Merve Ç. P.

13 Mayıs 2026 13:47
11 aylık bebeğim var neredeyse hiçbir oyuncak dikkatini çekmiyor . Max 2-3 dk oynuyor bir oyuncakla yaşına uygun şeyler sunmaya çalışıyorum mesela önüne 1-2 adet oyuncak koyuyorum ki diğerlerini görünce dikkati dağılmasın ama ilgisini çekmiyor. Bu süreyi nasıl uzatabilirim
Latife K.

Latife K.

13 Mayıs 2026 20:01
Bu süre bence büyüdükçe uzuyor. Biz 15 aylığız daha yeni yeni 5-10 dk ya çıktı. Sürekli oyuncak değiştiriyorduk sizin ayınızda. Alıp bırakıyordu alıp bırakıyordu. Suan en azından kendi kendine araba sürüyor, top oynuyor, yastıklarla hayvanlarla oynuyor
M

Merve Ç. P.

13 Mayıs 2026 20:12
Latife Karadaş
Bu süre bence büyüdükçe uzuyor. Biz 15 aylığız daha yeni yeni 5-10 dk ya çıktı. Sürekli oyuncak değiştiriyorduk sizin ayınızda. Alıp bırakıyordu alıp bırakıyordu. Suan en azından kendi kendine araba sürüyor, top oynuyor, yastıklarla hayvanlarla oynuyor
Normal o zaman demekki bunu merak ettim bende
Latife K.

Latife K.

13 Mayıs 2026 20:13
Merve Çilek Peker
Normal o zaman demekki bunu merak ettim bende
Evet evet o zamanlarda sadece dikkat çekici geliyor. Sonra sonra işlevine göre oynadığı için süre uzuyor merak etmeyin
M

Merve Ç. P.

13 Mayıs 2026 20:30
Latife Karadaş
Evet evet o zamanlarda sadece dikkat çekici geliyor. Sonra sonra işlevine göre oynadığı için süre uzuyor merak etmeyin
Mesela bul tak oyuncaklar ayına göre yapması lazım ama isteği olmadığı için yapmıyor gibi
Latife K.

Latife K.

13 Mayıs 2026 20:35
Merve Çilek Peker
Mesela bul tak oyuncaklar ayına göre yapması lazım ama isteği olmadığı için yapmıyor gibi
Ben ona takılmadım açıkçası. Evet ister miyim isterim eğitici oyuncakla ilgilensin. Ama ilgi alanına girmiyor olabilir dikkatini çekmiyor olabilir. Benim oğlum her hafta oyuncak alıyorum mesela hep de eğitici, oynadığı şeyler top ve araba. Zorlamadım açıkçası. İlerleyen aylarda merakları arttığı için ister istemez yöneliyorlar. Ben ne oynadığından ziyade odak süresinin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ve ayrıca benim oğlum kitap hiç sevmiyordu bakın. Sürekli yırtma eğilimi vardı. Ve hiç yatmazdı böyle sürekli hareket edeyim kısmındaydı. Suan kitaba bakmaya başladık mı 1 saat geçiyor ve yatarak bakıyoruz. Zamanla değişiyor çoğu sey
S

Seçil .. K.

19 Mayıs 2026 23:37
27 aylık oğluma neler aldım ama asla oyun oynamadı şuan bile çok nadir kendisi oyun kurup oynuyor oda en fazla 10 15 dk ve sadece araba sürerek oynuyor birbirine bağlıyoruz yıkıyoruz falan , bizimle asla oyun oynamaz bizimle yaptıgı tek şey kovalamaca oynamak o kadar

Ama mıknatıslı blokları ilk aldıgımda güzel oynadı şuan o bile yok beraber yapmaya kalksan yaptıgını yıkıyor ama ver ona suyla toprakla oynamayı saati buluyor oynaması her çocuk çok farklı üstelememek gerekiyor bence
M

Merve Ç. P.

19 Mayıs 2026 23:46
Seçil K
27 aylık oğluma neler aldım ama asla oyun oynamadı şuan bile çok nadir kendisi oyun kurup oynuyor oda en fazla 10 15 dk ve sadece araba sürerek oynuyor birbirine bağlıyoruz yıkıyoruz falan , bizimle asla oyun oynamaz bizimle yaptıgı tek şey kovalamaca oynamak o kadar

Ama mıknatıslı blokları ilk aldıgımda güzel oynadı şuan o bile yok beraber yapmaya kalksan yaptıgını yıkıyor ama ver ona suyla toprakla oynamayı saati buluyor oynaması her çocuk çok farklı üstelememek gerekiyor bence
Çok doğru söylüyorsunuz. Zamana bıraktım bende zaman ilerledikçe daha çok zaman uzuyor gibi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir