Oyun Grubu
449 görüntüleme
D
Dilan Ö.
14 Ağustos 2026 15:28
Merhaba kızım 18 aylık her şeyi anlamasına goz temasi kurmasına ve cok sosyal olmasına rağmen kelime sayısı cok az konusmuyo ve isaretlerle her istediğini anlatiyo rahatına düşkün aslinda kendini yormuyo acaba oyun gruplarına katılsa faydası olur mu sizce gerek var mi İzmir çiğli bölgesinde oturuyorum araştırmama rağmen içime sinen bi yer bulamadım bana bu konuda yardımcı olabilecek var mi acaba ne yapmam gerekiyo kafama takıyorum bu durumu

Fatma N. S.
15 Ağustos 2026 00:32
Benim de oğlum 24 aylık her şeyin farkında anlatabiliyor ama konuşma oranı cok dişük kelime sayısı çok az ve rahatına düşkün olduğu için kendini yormuyor çevrede de hiç akranı yok maalesef ama bir iki kez cocuklu ortama girdiğimde ona faydası olduğunu gördüm yani oyun grupları daha da etkili olur düzenli katılırsanız bence
D
Dilan Ö.
15 Ağustos 2026 08:53
Bencede haklısınız kızıma uygun bi yer bulabilirim umarım
F
Feride K.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 23:06
Merhaba benimde kızım 18 aylım 1,5 yaş aşısını yaptırmaya gittiğimizde ebemiz sordu baba dede ver al gel mama kelimelerini söylüyor dediğimde çok az artık 2 li kelimeler kullanması gerektiğini söyledi bizi sağlık ocaklarında bulunan çocuk gelişim uzmanına yönlendirdi pazartesi gideceğim menemende oturuyorum bende çiğlidede vardır muhakkak
Yükleniyor...