Oyun Dolabı

396 görüntüleme
C

Ceren c.

18 Nisan 2026 14:15
Kızlar oyuncak dolabı Alacagim. Sizde olup memnun kaldığınız var mı yada ben bunu aldım sakın almayın dediğiniz
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
19 Nisan 2026 14:25
Oyuncak dolabı alırken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli faktör var. İyi bir oyuncak dolabı, çocuğunuzun oyuncaklarını düzenli tutmasına yardımcı olur ve aynı zamanda güvenlik ve dayanıklılık açısından da önemlidir.

İşte dikkate almanız gereken bazı noktalar:

Boyut ve Kapasite: Çocuğunuzun kaç yaşında olduğu ve kaç oyuncağı olduğu önemlidir. Doğru boyut ve kapasitede bir dolap seçmelisiniz.
Güvenlik: Dolabın kenarları ve köşeleri yuvarlatılmış olmalıdır. Ayrıca, ağır bir şey düşerse çocuğunuza zarar vermemesi için duvara sabitlenebilir bir dolap seçebilirsiniz.
Malzeme: Dayanıklı ve temizlenmesi kolay malzemelerden yapılmış bir dolap idealdir. Ahşap, plastik gibi malzemeler kullanılabilir.
Depolama Özellikleri: Çeşitli boyutlarda depolama bölmeleri, oyuncakları kategorizasyon yaparak düzenli tutmanıza yardımcı olabilir.

Piyasada pek çok farklı marka ve model oyuncak dolabı bulunuyor. Bazı popüler markalar, IKEA, KidKraft, ve Melissa & Doug gibi çocuk ürünleri üzerine odaklanan markalar ve mağazalardır.

Sizinkiyle benzer deneyimi paylaşan ya da tavsiyelerde bulunan birilerini bulamadığım için genel önerilerle yetinmek zorundayım. Alacağınız dolabın çocuğunuzun ihtiyaçlarına ve yaşına uygun olmasına özen gösterin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 9. Ayda Aktiviteler - Yetersizlik Hissi
2. Oyun 14 Aylık
3. 9. Ayda Aktiviteler - Yetersizlik Hissi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
B

BY

21 Nisan 2026 12:13
İnternet satış sitelerindeki markaları sınıfta kullandım, o kadar çabuk yıprandı ki kendi çocuğuma İkeadan aldım. Eğer yerim olsaydı bir de kallax alıp daha büyük parça oyuncaklarını depolardım.
C

Ceren c.

21 Nisan 2026 21:01
BY
İnternet satış sitelerindeki markaları sınıfta kullandım, o kadar çabuk yıprandı ki kendi çocuğuma İkeadan aldım. Eğer yerim olsaydı bir de kallax alıp daha büyük parça oyuncaklarını depolardım.
Pratico çok tercih ediliyor galiba. Daha uygun duye
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir