Otururken Geriye Düşme
434 görüntüleme
S
SelinLcn
Premium Üye
24 Haziran 2026 22:30
Bebeğim desteksiz oturabiliyor. Ama çok yorulunca geriye düşüyor. Oyun matının üzerinde oturuyor genelde altında da halı var. Baş koruyuculardan alsam mı kullanan var mı?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye24 Haziran 2026 22:30
Bebeğinizin desteksiz oturmaya başladığı ve yorulunca geriye düştüğü için endişe duyuyorsunuz. Otururken geriye düşme sorununu çözmek için bazı önerilerim var:
Bebeğinizin oturduğu ortamı güvenli hale getirin. Oyun matının altına ekstra bir koruma malzemesi, örneğin bir köpük örtü yerleştirebilirsiniz. Bu, düşme durumunda bebeğinizin kafasını koruyacaktır.
Bebeğinizin otururken geriye düşmesini önlemek için bir oturma desteği kullanabilirsiniz.
Bebeğinizin başını koruyacak ürünler kullanmayı düşünüyorsanız, baş koruyucuları veya yumuşak bir yastık kullanabilirsiniz.
Bebeğinizin yorulunca geriye düşmesini önlemek için, oturma süresini kısa tutun ve sık sık dinlenmesini sağlayın.
Bebeğinizin oturduğu ortamı güvenli hale getirin. Oyun matının altına ekstra bir koruma malzemesi, örneğin bir köpük örtü yerleştirebilirsiniz. Bu, düşme durumunda bebeğinizin kafasını koruyacaktır.
Bebeğinizin otururken geriye düşmesini önlemek için bir oturma desteği kullanabilirsiniz.
Bebeğinizin başını koruyacak ürünler kullanmayı düşünüyorsanız, baş koruyucuları veya yumuşak bir yastık kullanabilirsiniz.
Bebeğinizin yorulunca geriye düşmesini önlemek için, oturma süresini kısa tutun ve sık sık dinlenmesini sağlayın.
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Fatma A. U.
24 Haziran 2026 22:52
Boşuna almayın belirli bir süre yapıyorlar öyle sonra geçiyor

Afranur K.
24 Haziran 2026 23:27
Onları takmayı sevmiyorlar 😂 bende sırt koruyucuları var. Takınca uyuz oluyor ona. İlk başta 1-2 taktırdı şimdi yaz geldi hiç istemiyor.
Bugün mesela sıralarken en az 3 kez düştü, takmak istedim çığlık kıyamet koptu 🫠🫠
Bugün mesela sıralarken en az 3 kez düştü, takmak istedim çığlık kıyamet koptu 🫠🫠
S
SelinLcn
Premium Üye
24 Haziran 2026 23:34
Onları takmayı sevmiyorlar 😂 bende sırt koruyucuları var. Takınca uyuz oluyor ona. İlk başta 1-2 taktırdı şimdi yaz geldi hiç istemiyor.
E
Ece ..
25 Haziran 2026 00:53
Düştüğünde canının acıdığını öğrenerek kendini geriye atmayı bırakıcak eğer kask yada sırtlık alırsanız canının acıyacağını öğrenmesini engellersiniz.
Yükleniyor...