Oturma

135 görüntüleme
Y

Yeliz A.

9 Şubat 2026 18:26
Bebeğim d4. Ayının sonunda dört gün sonra beş aylık olucak. Destekli oturuyor kucakta ama belli bi zaman sonra kafasını öne doğru tutuyor yoruluyormu erkenmi
Emel C.

Emel C.

9 Şubat 2026 18:31
Az az destekli oturmasi normal zaten daha erken çoksa uzun süre tutmayin bence biryeri agriyabilir
Ü

Ümmügülsüm U.

12 Mart 2026 14:25
Bebeğim düzeltilmiş yaşı 8 aylık destekli oturtuyorum hemen kendini bırakiyor desteksiz oturamiyor yurt dışında yaşıyorum doktora gidince söyledim bişi yok diyip eve gönderdi
Ü

Ümmügülsüm U.

12 Mart 2026 14:26
Emekleme yok sağa sola dönüyor egzersiz yaptırıyorum napcam bilemiyorum yuzustunde sırt üstüne çok yatıyor
Y

Yeliz A.

13 Mart 2026 20:58
Ümmügülsüm Uludogan
Bebeğim düzeltilmiş yaşı 8 aylık destekli oturtuyorum hemen kendini bırakiyor desteksiz oturamiyor yurt dışında yaşıyorum doktora gidince söyledim bişi yok diyip eve gönderdi
Türkiyede doktorlar bebeklerin hiç emeklememisininde bir tercih olduğunu iletiyorlar. Çocuklar hiç emeklemedende yürüme aşamasına geçebiliyor keza ben emeklemeyi tercih etmeden yürüyen bir bebekmişim. Benim bebeğimde altı aylık benimkide destekli otururken kendini öne doğru atıyor sizin ki prematüre bi bebek olduğu için geriden geliyor düzeltmiş sekiz aylık ne demek bilmiyorum ama sağa sola dönebiliyorsa bi problem olduğunu düşünmüyoruö
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir