Oturma

61 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

10 Ağustos 2025 22:24
Bebeğim yaklaşık 3 ay 11 günlük ama çok oturmak istiyor mecburen kucağımda destekli oturtuyorum birsey olur mu
T

Tuğçe T.

10 Ağustos 2025 22:28
Merhaba, ben 3. Ay kontrolüne gittiğimde doktorumuz yavaş yavaş, az az destekli kucakta oturt demişti. Ben 3. Ay başladım destekli kucakta oturtmaya, gün içinde 3-5 dakika kucağımda oturtuyordum zamanla bu süre uzadı tabi🙏🏻💖
İ

İlayda N. ..

10 Ağustos 2025 22:29
Benimki hiç yatmak istemiyor ya eğesi batar diye anneme çok baktırdım maşallah batmıyo gene de korkuyorum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

10 Ağustos 2025 22:34
Canlı destekle oturma dediğimiz kendi kucağınızda yarı oturur tutabilirsiniz. Tabii öncesinde hekiminiz bir genel değerlendirme yapsın bebek kendini tutabiliyor mu vs. Ama canlı destekle oturtmak sorun yaratmayacaktır. Süreyi uzun tutmayın yeterli
K

Kübra P.

10 Ağustos 2025 22:49
Benim bebeğim 4 aylık otumayı çok seviyodu bende 3aylıkken destekli oturtmaya başladm. Kucağımda tutamadığım zamanlarda yanımdayken sırtına kafasını kollarının yanlarına yastık koyarak oturttum ama tabiki tam dik oturtmuyodum kendini oturuypr zanneddcek kadar🫢

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir