Otomatik Sallanan Ana Kucağı
89 görüntüleme
S
Sümeyye A.
18 Eylül 2025 11:16
Merhabalar 3 aylık bebeğim doğduğundan beri gündüzleri çok az uyuyor önce kolumda daha sonra ayağımda sallayarak en fazla 40 dakika uyutabiliyorum bu aydan sonra otomatik ana kucağı uyku durumuna fayda eder mi alıp denemelimiyim ?
K
Kübranur E.
18 Eylül 2025 11:26
Benim bebeğim 2.5 aylıkken aldık salınarak uyumayı seviyor diye ancak sadece 1 kere içinde uykuya daldı onun haricinde hiç sevmedi. Şu an 4.5 aylık hala koyduğumda ağlayarak tepki veriyor sevmiyor. Bebekten bebeğe değişebilir tabii. Bence almadan önce çevrenizde otomatik ana kucağı olan bir arladaşınızdan rica edip deneyip severse alın. Sağlıkla büyüsün 😊
M
Merve M.
18 Eylül 2025 11:27
Merhaba benim bebeğimde asla uyumuyordu en son otomatik sallanan hamak aldık ve hâlâ onda uyuyor ben yurtdışından almıştım ama şuan farklı bir marka Türkiye’de satıyor membantu onu düşünebilirsiniz
M
Merve L.
18 Eylül 2025 11:45
Merhabalar benim bebeğimde uyumuyor kiraladım bende deneme amaçlı hiçbir şekilde durmadı ve uyumadı aksine daha çok ağladı yani beğenmedi ürünü her bebek bir olmuyor maalesef 😕 ( kiralamini diye bir sayfadan kiraladım)

Ozlem S. Ş.
18 Eylül 2025 11:48
Benim kızımda asla istemedi bir yakınımız vermişti neyseki 🫠 uzun süre kullanan bir arkadaşım da sallamaya çok alışıyor demişti
K
Kader G.
18 Eylül 2025 11:50
Ben oğlumda almıştım 3 sene önce toplasanız 6-7 kez kullanmıştır hiç sevmedi. Kızım şuan 4.5 aylık. Doğduğundan beri çoğunlukla onda vakit geçiriyor
S
Sümeyye A.
18 Eylül 2025 12:09
Teşekkür ederim hepinize ❤️
D
Didem U.
18 Eylül 2025 20:37
Ogluma aldim bende acikcasi uyutup oraya yatirdigimda ilk uc aya kadar guzel uyuyordu gozlerini aciiginda sallandigi icin tekrardan daldigi oluyordu ama acikcasi sonrasinda hic uyumadi ve durmadi cokta lazim bir sey degil