Otomatik Ana Kucağı

115 görüntüleme
Y

Yıldız K. ..

21 Haziran 2025 09:11
Kızım 57 günlük otomatik ana kucağı almalı mıyım ya da normal ana kucağı mı çok lazım ikisinden birisi
R

Rabia N. Ç. ..

21 Haziran 2025 09:19
Biz ikisini de aldık ikisinde de durmadı 73 günlük ama sizi duracaksa en güzeli otomatik olan
Y

Yıldız K. ..

21 Haziran 2025 09:25
Teşekkürler bende emin olamadım ☺️
G

Gökçe

21 Haziran 2025 09:38
ben babybjörn almıştım, yenidoğandan itibaren kullandık. 3 aylık şimdi. yemek yerken, yemek yaparken ya da başka bir odada bir işim varken portatif olduğu için her yere taşıdım. yenidoğduğu zamanlarda onda uyumayı da seviyordu. hafif sallıyordum. o sebeple ben kesinlikle öneririm. otomatik sallananlarda kimi gördüysem bebekleri hiç durmadı ve diğerinden aldılar :)
Y

Yıldız K. ..

21 Haziran 2025 09:46
Hmmm o da var seven bebekte sevmeyen de. Kızım sallanarak uyuduğundan otomatik daha iyi olur gibime geliyodu
G

Gökçe

21 Haziran 2025 09:47
sallanarak uyuyan yeğenlerim de otomatik ana kucağında durmuyordu. ilk etap olarak uygun fiyatlı bir markanın manuelini kullanarak deneyebilirsiniz, onda durmazsa eğer otomatik almak da mantıklı bir seçenek olabilir. ya da kiralama siteleri var. 1 aylık otomatik bir ana kucağı kiralayıp deneyebilirsiniz
Y

Yıldız K. ..

21 Haziran 2025 09:52
Tamamdır çok teşekkürler 😊😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir