Otokoltuk

127 görüntüleme
Canan A.

Canan A.

21 Ağustos 2026 03:34
Merhabalar sevgili anneler 🌸

Kızım 3 aylık. Baş boyun destekli ve yatış kademesi iyi olan bir Otokoltuk arayışındayım.

Ne önerirsiniz ?
N

Nazlıcan

Premium Üye
21 Ağustos 2026 08:16
Merhaba ben de bebeğim henüz destekli oturuyorken arayışa girmiştim, en son bel desteklerinin fazlalığı avantajıyla kanz high line pro modelini tercih ettim. Koltuk yumuşaklığı, kumaş malzemesinin hissiyatı da gayet güzel
Canan A.

Canan A.

21 Ağustos 2026 11:37
Nazlıcan
Merhaba ben de bebeğim henüz destekli oturuyorken arayışa girmiştim, en son bel desteklerinin fazlalığı avantajıyla kanz high line pro modelini tercih ettim. Koltuk yumuşaklığı, kumaş malzemesinin hissiyatı da gayet güzel
Teşekkür ediyorum öneriniz için 💕

Kanzın da bir çok modelini araştırmıştım.

Sizin söylediğiniz modelde adac testi vs yoktu sanıyorum.

Bir de 36 kiloya kadar kullanımı olması çok uzun sanki 🥲
N

Nazlıcan

Premium Üye
21 Ağustos 2026 12:04
Canan Aydın
Teşekkür ediyorum öneriniz için 💕

Kanzın da bir çok modelini araştırmıştım.

Sizin söylediğiniz modelde adac testi vs yoktu sanıyorum.

Bir de 36 kiloya kadar kullanımı olması çok uzun sanki 🥲
Adac bir çok modelde yok, maxi cosinin 1-2 modelinde ve joie nin 1-2 modelinde vardı. Avrupa güvenlik standardı olan R129 olması önemli, bir de yan darbe koruması vs.. Benim kiloya göre koltuk değiştirecek bütçem olmadığından 0-36 tercih ettim ama yine de 36 kiloya kadar kullanabileceğimizi düşünmüyorum muhtelemen daha erken sıkılıp koltuk yükseltici tarzı bir şeye geçeriz 😅
Canan A.

Canan A.

21 Ağustos 2026 12:15
Nazlıcan
Adac bir çok modelde yok, maxi cosinin 1-2 modelinde ve joie nin 1-2 modelinde vardı. Avrupa güvenlik standardı olan R129 olması önemli, bir de yan darbe koruması vs.. Benim kiloya göre koltuk değiştirecek bütçem olmadığından 0-36 tercih ettim ama yine de 36 kiloya kadar kullanabileceğimizi düşünmüyorum muhtelemen daha erken sıkılıp koltuk yükseltici tarzı bir şeye geçeriz 😅
Teşekkür ederimmmm 🫠💗

Evet zaten çocuklar büyüdükçe camdan dışarıyı izlemeyi çok seviyor ve istiyorlarmış ☺️

Umarım güzel bir şey bulacağım 🙏🏽💫
N

Nazlıcan

Premium Üye
21 Ağustos 2026 13:38
Canan Aydın
Teşekkür ederimmmm 🫠💗

Evet zaten çocuklar büyüdükçe camdan dışarıyı izlemeyi çok seviyor ve istiyorlarmış ☺️

Umarım güzel bir şey bulacağım 🙏🏽💫
Evet benşm bebeğim pusette durmazdı otokoltuk alalı rahatladık etrafı görüyor ve sakince bekliyor 🥰 İnşallah bulursunuz kolaylıklarr 🙏🏻
Cansu K.

Cansu K.

24 Ağustos 2026 11:10
Merhaba biz cybex sirona zi i-size plus modelini aldık gayet memnunuz adac testinden de geçmiş bir oto koltuğu düşünebilirsiniz
Canan A.

Canan A.

25 Ağustos 2026 17:01
Cansu Kahraman
Merhaba biz cybex sirona zi i-size plus modelini aldık gayet memnunuz adac testinden de geçmiş bir oto koltuğu düşünebilirsiniz
Merhaba çok teşekkür ederim öneriniz için 🙏🏽☺️

Ben de uzun araştırmalar sonucu sirona mı yoksa Maxi cosi mica mı diye düşünüp sonunda mica aldım 🫠 Birçok şeyi tek başıma hallediyorum o yüzden kızaklı vs oluşu çok daha hoşuma gitti adac vs olarak da gayet geçerli bir Otokoltuk 💫Düşünen olursa diye yazıyorum 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir