Otobüs ile Yolculuk
249 görüntüleme
A
Ayşe H. B.
22 Mayıs 2026 10:51
3 buçuk aylık kızım var 6 saatlik otobüs yolculuğu yapılabilir mi? Kendi aracım yok otobüs ile gitcem ama korkuyorum da. Deneyimi olan anneler var mı ? Nasıl geçti?
T
Tuğba B. ..
22 Mayıs 2026 10:54
Benimde geçensene 4 aylık okmasına 1 hafta vardı 12 saatlik otobüs yılculuğu yaptık. Ben akşam 10 a aldım bileti biner binmez uyudu aralarda uyandıkça emzirdim uyudu o kadar sakin gğzel geçtiki otobüsten inerken aa bebek varmış jiç sesini duymadık maşallah dediler.

Göktenur B.
22 Mayıs 2026 10:56
Oğlum tam 3 aylıkken otobüs yolculuğu yaptım hemde 12 saat sürdü gece yolculuğu olduğu için sıkıntısiz geçti zaten uyku seven bı bebekti geceleri uyurdu saolsun muavin felanda sıcak su felan lazım olursa söyleyin demişti emzirdiğim için gerek kalmadı ben sadece pusetle götürdüm o kadar saat kucağımda tutamam diye
C
Cemile ..
22 Mayıs 2026 10:56
Bende aynı şekilde yolculuk yapacağım. Benim bir de 9 saat falan sürüyor. Gazlı ve beslenmeyi de sevmeyen bir bebeğim var. Gündüz yolculuk yapmayı düşünüyorum ama bilemedim.
A
Ayşe H. B.
22 Mayıs 2026 10:59
Ben neden olduğunu bilmiyorum ama korkuyorum kızlar yaa. Normalde o kadar cesaretli bir insandım şimdi yapsam mı yapmasam mı gitsem mi gitmesem mi her şeyi sorgular oldum nasıl düzelcem bilmiyorum. Teşekkür ederim paylaştığınız bilgiler için
T
Tuğba B. ..
22 Mayıs 2026 11:04
Ben neden olduğunu bilmiyorum ama korkuyorum kızlar yaa. Normalde o kadar cesaretli bir insandım şimdi yapsam mı yapmasam mı gitsem mi gitmesem mi her şeyi sorgular oldum nasıl düzelcem bilmiyorum. Teşekkür ederim paylaştığınız bilgiler için
A
Ayşe H. B.
22 Mayıs 2026 11:08
Ben ağlar uyumaz filan diye değilde o kadar kalabalık ortamda o kadar insanın nefesi hasta olur diye korkuyordum Allaha şükür bişey olnamıştı
E
Esraa
22 Mayıs 2026 12:26
Ondan da korkuyorum benim de bir şey olmaz inşallah.
A
Ayşe H. B.
22 Mayıs 2026 12:28
40 günlükken uçak, iki buçuk aylıkken araba ile 10 saat, dört aylıkken tren ve tekrar uçak yolculuğu yaptık. Şuan beş buçuk aylık ara ara 2-3 saatlik yolculuklar yapıyoruz huysuzlandigida oluyor ama bir şekilde geçiyor inanın alışacak siz gittikçe biraz konforlari bozuluyo haliyle ama yapacak bişey yok.
E
Esraa
22 Mayıs 2026 12:34
Ne güzel cesaretinize hayran kaldım. Ben cesaret edemiyorum belki bebeğim çok sevecek ama hiçbir şey yapamıyorum. Oysa hamileyken yollardaydım hep
A
Ayşe H. B.
22 Mayıs 2026 15:16
İnanın başta mecbur kaldım sonrası da bir şekilde oldu. Rezil olduğum zamanlar olmadı değil onlar edememama şöyle bebeğiniz daha küçük olduğu için daha rahat yolculuk yapiliyo bence deneyin etrafı izler biraz oyalarsiniz hem deneyimlemiş olursunuz
Yükleniyor...