Oto Koltuğu ve Yatak Önerisi

310 görüntüleme
E

Esra A.

11 Mayıs 2026 20:33
10-15 bin bandında oto koltuğu bakıyoruz kafamız çok karıştı bir çok model var. Kullanıp memnun olduğunuz oto koltuğu önerilerine açığım. Park yatak olarak da kana sleepside plus kullanıyorum yanında gelen sünger yatak çok kötü oldu bebeğim rahat edemiyor gibi geliyor. Yatak marka model önerisi olan varsa çok iyi olur 🙏
B

Bengisu M.

11 Mayıs 2026 20:36
Yatas twiny yatak kullanıyorum. Memnunuz. Oto koltuk da maxi cosi mica kullanıyoruz ama 2 aylık, çok nadir duruyor koltukta
E

Esra A.

11 Mayıs 2026 20:39
Kızım 8 aylık twiny de sünger o yüzden tereddüt ettim. Süngerin kalınlığı nasıl yumuşak mı acaba çöker mi
A

Aylin V. K.

11 Mayıs 2026 20:47
Joie i-spin 360 kullanıyoruz 0-18kg arasi icin olan urun. Cok da memnunuz
E

Esra E.

11 Mayıs 2026 23:28
Baby Plus Lux ortopedik yatak kullanıyorum. Özellikleri hoşuma gitmişti. 10 aydır rahat uyuyor. Oto koltuğu olarakta Prego Strong Fix kullanıyorum. Her ay şehir dışına çıkıyoruz. Gayet rahat ve kullanışlı biz memnunuz.
B

Bengisu M.

11 Mayıs 2026 23:36
Esra Akçay
Kızım 8 aylık twiny de sünger o yüzden tereddüt ettim. Süngerin kalınlığı nasıl yumuşak mı acaba çöker mi
Bizimki henüz küçük olduğu için ileride çöker mi bilemem. Çok ince değil çift taraflı, bir tarafı sert daha küçük yaşta kullanım için uygun zaten işaret koymuslar yatağa. Elele madre park yatak kullanıyorum onun da yanında sünger gelmişti çok adi geldi asla onla alakası yok yatasın.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir