Oto Koltuğu Önerisi Olan Var mı?

909 görüntüleme
D

Dinara R.

Premium Üye
17 Nisan 2026 09:36
Bebeğim 4 aylık bize uygun oto koltuğu önerisi olan var mı. Kullanıp memnun kalan arkadaşlarımız cevap verirse sevinirim.
H

Hilal A.

17 Nisan 2026 09:58
Uzun araştırmalar sonucu besafe izi turn aldım çok memnunum 360 derece dönebiliyor besleme için yanda kilitlenebiliyor ve yatış pozisyonu çok iyi. Adac testi olarakta önerilen bı marka bildiğim kadarıyla @Osman Gönülal hocamizda bu markanın yaşa uygun modellerini öneriyor
T

Tuğçe Y.

17 Nisan 2026 11:54
MaxiCosi Mica 360 Pro İSize Dünyanın İlk Kızaklı, Araç Dışına Çıkabilen İsofix'Li 360 Dönebilir Yatabilir 018 Kg Bebek Oto Koltuğu Authentic Graphite aldık 3.ayından beri 6 aydır kullanıyoruz çok memnunuz
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
17 Nisan 2026 11:57
Bebeğiniz 4 aylık ve 6,5 kilo civarında. Doğru oto koltuğunu seçmek için bazı faktörleri göz önünde bulundurmanız gerekir.

Oto koltuğu seçerken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır:
1. Güvenlik: Oto koltuğunun güvenlik standartlarına uygun olması gerekir. İsofix bağlantı sistemi ve beş noktalı emniyet kemeri sistemi olmalıdır.
2. Yaş ve kilo aralığı: Bebeğinizin yaşına ve kilosuna uygun bir oto koltuğu seçmelisiniz. 0-36 kg aralığında olan oto koltukları genellikle yenidoğan bebekler için uygun olup 4 yaşına kadar kullanılabilir.
3. Dönen sistem: Dönen bir sistem, özellikle kucakta zaman geçirilen ilk üç yaş için çok konforlu oluyor.

Kullananların önerileri:
BeSafe: Birçok kullanıcı tarafından önerilen BeSafe markasının küçük bebekler için uygun modelleri bulunmaktadır.
Maxi Cosi: Maxi Cosi 360 dönen kızaklı model de iyi bir seçenek olabilir.
Joie: Joie 360 dönen modelleri de kullanıcılar tarafından önerilmektedir.
Kraft: Kraft markasının 0-36 kg aralığında olan modeli oldukça kullanışlı görünüyor.

Ayrıca, uzmanlar oto koltuğunun doğumdan itibaren kullanılmasını öneriyor. İlk 15 ay ters, 15. aydan sonra düz bir şekilde kullanılıyor.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Oto Koltuğu Önerisi
2. Mama Sandalyesi ve Oto Koltuğu
3. Oto Koltuk
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
E

Elif K.

17 Nisan 2026 14:13
Joie i pivot kullanıyoruz 3 ay oldu bebeğim çok rahat yatıyor içerisinde 5 kademe boyun ayarı var 360° dönüyor ve ADAC puanı oldukça iyi ve diğer markalara nazaran tam fiyat performans
D

Dinara R.

Premium Üye
17 Nisan 2026 14:14
Elif Köse
Joie i pivot kullanıyoruz 3 ay oldu bebeğim çok rahat yatıyor içerisinde 5 kademe boyun ayarı var 360° dönüyor ve ADAC puanı oldukça iyi ve diğer markalara nazaran tam fiyat performans
Teşekkür ederim 🙏
H

Hatice B.

19 Nisan 2026 20:50
Benimde kızım 4 aylık baya araştırdım fiyat performans açısından Joie i-spin 360 i-size aldım.Adac puanı 1.8 Eğer bunu bulup alamasaydım MaxiCosi mica alacaktım
D

Dinara R.

Premium Üye
20 Nisan 2026 03:58
Hatice Beldek
Benimde kızım 4 aylık baya araştırdım fiyat performans açısından Joie i-spin 360 i-size aldım.Adac puanı 1.8 Eğer bunu bulup alamasaydım MaxiCosi mica alacaktım
Teşekkür ederim benim de düşündüğüm bir markaydı Joie 🙏
Betül K. B.

Betül K. B.

22 Nisan 2026 09:27
Kanz Safe and Rest kullanıyoruz, şu an 7,5 aylık. 360 derece dönebiliyor oldukça da rahat görünüyor. Malzeme ve kumaş kalitesi de tatmin ediyor, tavsiye ederim.
D

Dinara R.

Premium Üye
22 Nisan 2026 22:13
Betül Kavalcı Bedir
Kanz Safe and Rest kullanıyoruz, şu an 7,5 aylık. 360 derece dönebiliyor oldukça da rahat görünüyor. Malzeme ve kumaş kalitesi de tatmin ediyor, tavsiye ederim.
Teşekkür ederim hemen bakıyorum 🙏
E

Elif T.

24 Nisan 2026 23:51
Joie i-spin 360, adac puanıyla çoğu yüksek fiyatlı oto koltukları yarışamaz bile inanılmaz iyi öneririm kesinlikle
D

Dinara R.

Premium Üye
25 Nisan 2026 11:24
Elif T
Joie i-spin 360, adac puanıyla çoğu yüksek fiyatlı oto koltukları yarışamaz bile inanılmaz iyi öneririm kesinlikle
Bi arkadaş daha önermişti mutlaka bakacağım teşekkür ederim 🙏
B

Büşra S.

8 Mayıs 2026 07:56
Joie i spin aldım 12 yaşa kadar kullanılabiliyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir