Oto Koltuğu Önerisi Olan Var mı?

106 görüntüleme
D

Dinara R.

Premium Üye
17 Nisan 2026 09:36
Bebeğim 4 aylık bize uygun oto koltuğu önerisi olan var mı. Kullanıp memnun kalan arkadaşlarımız cevap verirse sevinirim.
H

Hilal A.

17 Nisan 2026 09:58
Uzun araştırmalar sonucu besafe izi turn aldım çok memnunum 360 derece dönebiliyor besleme için yanda kilitlenebiliyor ve yatış pozisyonu çok iyi. Adac testi olarakta önerilen bı marka bildiğim kadarıyla @Osman Gönülal hocamizda bu markanın yaşa uygun modellerini öneriyor
T

Tuğçe Y.

17 Nisan 2026 11:54
MaxiCosi Mica 360 Pro İSize Dünyanın İlk Kızaklı, Araç Dışına Çıkabilen İsofix'Li 360 Dönebilir Yatabilir 018 Kg Bebek Oto Koltuğu Authentic Graphite aldık 3.ayından beri 6 aydır kullanıyoruz çok memnunuz
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
17 Nisan 2026 11:57
Bebeğiniz 4 aylık ve 6,5 kilo civarında. Doğru oto koltuğunu seçmek için bazı faktörleri göz önünde bulundurmanız gerekir.

Oto koltuğu seçerken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır:
1. Güvenlik: Oto koltuğunun güvenlik standartlarına uygun olması gerekir. İsofix bağlantı sistemi ve beş noktalı emniyet kemeri sistemi olmalıdır.
2. Yaş ve kilo aralığı: Bebeğinizin yaşına ve kilosuna uygun bir oto koltuğu seçmelisiniz. 0-36 kg aralığında olan oto koltukları genellikle yenidoğan bebekler için uygun olup 4 yaşına kadar kullanılabilir.
3. Dönen sistem: Dönen bir sistem, özellikle kucakta zaman geçirilen ilk üç yaş için çok konforlu oluyor.

Kullananların önerileri:
BeSafe: Birçok kullanıcı tarafından önerilen BeSafe markasının küçük bebekler için uygun modelleri bulunmaktadır.
Maxi Cosi: Maxi Cosi 360 dönen kızaklı model de iyi bir seçenek olabilir.
Joie: Joie 360 dönen modelleri de kullanıcılar tarafından önerilmektedir.
Kraft: Kraft markasının 0-36 kg aralığında olan modeli oldukça kullanışlı görünüyor.

Ayrıca, uzmanlar oto koltuğunun doğumdan itibaren kullanılmasını öneriyor. İlk 15 ay ters, 15. aydan sonra düz bir şekilde kullanılıyor.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Oto Koltuğu Önerisi
2. Mama Sandalyesi ve Oto Koltuğu
3. Oto Koltuk
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
E

Elif K.

17 Nisan 2026 14:13
Joie i pivot kullanıyoruz 3 ay oldu bebeğim çok rahat yatıyor içerisinde 5 kademe boyun ayarı var 360° dönüyor ve ADAC puanı oldukça iyi ve diğer markalara nazaran tam fiyat performans
D

Dinara R.

Premium Üye
17 Nisan 2026 14:14
Elif Köse
Joie i pivot kullanıyoruz 3 ay oldu bebeğim çok rahat yatıyor içerisinde 5 kademe boyun ayarı var 360° dönüyor ve ADAC puanı oldukça iyi ve diğer markalara nazaran tam fiyat performans
Teşekkür ederim 🙏
H

Hatice B.

19 Nisan 2026 20:50
Benimde kızım 4 aylık baya araştırdım fiyat performans açısından Joie i-spin 360 i-size aldım.Adac puanı 1.8 Eğer bunu bulup alamasaydım MaxiCosi mica alacaktım
D

Dinara R.

Premium Üye
20 Nisan 2026 03:58
Hatice Beldek
Benimde kızım 4 aylık baya araştırdım fiyat performans açısından Joie i-spin 360 i-size aldım.Adac puanı 1.8 Eğer bunu bulup alamasaydım MaxiCosi mica alacaktım
Teşekkür ederim benim de düşündüğüm bir markaydı Joie 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir