Oto Koltuğu mu Puset mi

750 görüntüleme
S

Seren ..

3 Ağustos 2026 01:05
[9.aya](9.aya) girdiğimizde Edirne Antalya yolcuğumuz olucak doğrusu hangisi olur etrafımda 1yaşta puset kullanan var
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Ağustos 2026 01:54
Ben kullanmadım nedense iki çocuk annesiyim 6. Aydan sonra bana sanki çocuk o pusette rahatsızmis gibi geliyor sıkışık gibi geliyor oto koltuğu kullanmadim hiç ama bebek arabalarimda hep en fazla 7. Ay sonunda pusetti bırakıp normal bebek arabası kullanamaya başladım
H

Hasine K.

3 Ağustos 2026 02:19
Ben araba koltugu hic almadım pusetimi emniyet kemeriyle tutturup araba koltugu gibi kullandim fikir olsun sizede
Elif T.

Elif T.

3 Ağustos 2026 02:23
Güvenlik açısından isofixli oto koltukları daha güvenli ayrıca benim bebeğim şuan 7.5 aylık ve pusete sığmıyor
S

Seren ..

3 Ağustos 2026 02:38
Elif Tuğçe
Güvenlik açısından isofixli oto koltukları daha güvenli ayrıca benim bebeğim şuan 7.5 aylık ve pusete sığmıyor
Benim bebeğimde öyle açıkçası ayakları sanki dışarda kalıyor Pusette büyüdükçede etrafa daha çok meraklı Pusette sürekli yatık olması canını sıkar diye düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için
Damla B.

Damla B.

3 Ağustos 2026 06:52
9 aylık bir bebek için oto koltuğu şart bence. Puset küçük geliyor zaten. Oto koltukları hem daha güvenli hem daha konforluç. Yolunuz da uzun bebeğin rahatı ve güvenliği daha önemli. Oto koltuklarında ve pusetlerde önerilen boy kilo sınırları var bi bakın isterseniz
T

Tubagul Ç.

3 Ağustos 2026 08:12
[9.ay](9.ay) için puset küçük gelir diye düşünüyorum, ayrıca sürekli yatış pozisyonunda durmak istemiyorlar o [aylarda.ayrica](aylarda.ayrica) oto koltuğu bir tercih değil ,zorunluluk diye [düşünüyorum.hele](düşünüyorum.hele) ki uzun yolculuklarda..
G

Gökçin N.

3 Ağustos 2026 08:50
Otokoltuk kesinlikle daha güvenli. Pusete 6 aydan sonra sığmadı benim kızım. Ayrıca oto koltukta dışarıyı izliyor, daha rahat.
S

Seren ..

3 Ağustos 2026 13:13
her birinize çok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir