Oto Koltuğu

554 görüntüleme
S

Süleyman T.

7 Haziran 2026 23:15
arkadaşlar selamlar oto koltuğu tercihi yapmam gerekiyor çok fazla marka model varken tercih etmek çok da kolay olmuyor acaba sizler hangi ürün tavsiye edersiniz hangi ürünü önerirsiniz
A

Aslıhan G.

7 Haziran 2026 23:41
Ben Cybex kullanıyorum 5 aylıktan beri çok çok memnunum bence tercih ederken kesinlikle adac puanı olan bir koltuk ve yüksek bir model tercih edilmeli dışarıyı görebilmesi açısından yoksa sıkılıyorlar durmak istemiyorlar . Cybex , maxicosi ve besafe markalarına bakabilirsiniz
Elif T.

Elif T.

8 Haziran 2026 00:06
Kanz aldık bizde doğduğundan beri kullanıyoruz ama sanırım adac puanı yok
S

Süleyman T.

8 Haziran 2026 01:30
Aslıhan Giray
Ben Cybex kullanıyorum 5 aylıktan beri çok çok memnunum bence tercih ederken kesinlikle adac puanı olan bir koltuk ve yüksek bir model tercih edilmeli dışarıyı görebilmesi açısından yoksa sıkılıyorlar durmak istemiyorlar . Cybex , maxicosi ve besafe markalarına bakabilirsiniz
bu kıymetli bilgiler için teşekkürler adaç puanınları göre bir tercih yapmaliyim o halde.
S

Süleyman T.

8 Haziran 2026 01:32
Elif Tuğçe
Kanz aldık bizde doğduğundan beri kullanıyoruz ama sanırım adac puanı yok
memnunmusunuz, sizi yada oğlunuzu rahatsız eden herhangi bir şey varmı nelere dikkat edelim
Elif T.

Elif T.

8 Haziran 2026 01:35
Süleyman Taşavlı
memnunmusunuz, sizi yada oğlunuzu rahatsız eden herhangi bir şey varmı nelere dikkat edelim
Evet memnunuz 360 derece dönüyor ve bence bazı klasik ve ucuz markalara göre süngerleri rahat isofix ile bağlantı yapılıyor, bizim için tek eksisi bebeğim biraz zayıf o yüzden içerisine oturduğunda dengeyi tam sağlayamıyor gerçi şuan 5 aylık oturmayı tam öğrendiğin de o da geçecektir diye tahmin ediyoruz
A

Aslıhan G.

8 Haziran 2026 09:47
Süleyman Taşavlı
bu kıymetli bilgiler için teşekkürler adaç puanınları göre bir tercih yapmaliyim o halde.
Rica ederim , evet bence adac puanı oldukça önemli araç kaza testlerinden geçmiş olmalı . Bu tür durumlar bence riske atılacak konular değil oto koltuğu bir mecburiyetten önce can sağlığı için önemli bir konu .
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir