Oto Koltuğu

299 görüntüleme
Z

Zübeyde Ç.

13 Mayıs 2026 20:32
Bebeğim beş aylık destekli oturmak istiyor oto koltuğu aldık ama en fazla hafif eğimli oturtuyor o da ama 0-36 ay yazıyor. Sizce o pozisyonda sağlıklı olur mu yolculuk yapması en yatar pozisyonda
Emel C.

Emel C.

13 Mayıs 2026 20:34
Yenidogan destekli oturtursanız bi sıkıntı olmaz o pedler 6 aydan sonra çıkıyor diye biliyorum
Z

Zübeyde Ç.

13 Mayıs 2026 20:35
Emel Coşar
Yenidogan destekli oturtursanız bi sıkıntı olmaz o pedler 6 aydan sonra çıkıyor diye biliyorum
Evet Yenidoğan pedleri de var da sanki tam oturuyor pozisyonu var. o rahatsız etti beni normal mi bilemedim o şekilde durması
Emel C.

Emel C.

13 Mayıs 2026 20:37
Zübeyde Çalışkan
Evet Yenidoğan pedleri de var da sanki tam oturuyor pozisyonu var. o rahatsız etti beni normal mi bilemedim o şekilde durması
Ben bebegim 11 aylıkken almıştım ic pedle hiç kullanmadım ama zaten o sabit tutuyor anladığım kadarıyla suan daha erken bence tam oturur pozisyon için kısa kısa otursun tabi ama uzun süreli bende oturmayın yarı oturur yada yatar pozisyonda bir sorun olacağını sanmıyorum
Z

Zübeyde Ç.

13 Mayıs 2026 20:38
Emel Coşar
Ben bebegim 11 aylıkken almıştım ic pedle hiç kullanmadım ama zaten o sabit tutuyor anladığım kadarıyla suan daha erken bence tam oturur pozisyon için kısa kısa otursun tabi ama uzun süreli bende oturmayın yarı oturur yada yatar pozisyonda bir sorun olacağını sanmıyorum
Teşekkür ederimm yanıtınız için :)
Emel C.

Emel C.

13 Mayıs 2026 20:39
Zübeyde Çalışkan
Teşekkür ederimm yanıtınız için :)
Rica ederim ne demek 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir