Oto Koltuğu
102 görüntüleme
S
Sena D.
22 Temmuz 2025 05:38
Merhabalar 6 aylık kızım için doktorumuzun da önerisiyle oto koltuğuna geçtik be safe izi comfort x3 aldık yüksek olsun dışarıyı görsün diye Ama bebeğim asla durmuyor daha koltuğa koyar koymaz ağlamaya başlıyor ve katılacak derecede. Bir yere gidemiyoruz ne yapacağımızı şaşırdık zaten pusetinde de arabayı sevmezdi doğduğundan beri otomobile karşı bir ağlaması var, kucağımdayken iyi ama o da max yarım saat. Kucakta gitmek cok tehlikeli istemiyorum ama cocuk kendini yırtıyor bir önerisi olan varsa çok memnun olurum

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
22 Temmuz 2025 05:47
Oto koltuğunun karşısına kendisini göreceği bir ayna koyabilirsiniz dikkatini çekmesi için cama takılan hareket halindeyken dönen oyuncaklar koyabilirsiniz. Birde bir yere gitmek zorunda olduğunuzda değil ama bazen keyfi yerindeyken karnı tok uykusunu almışken kısa süreli alıştırma turları atabilirsiniz.
S
Sena D.
22 Temmuz 2025 05:49
İkisini de yaptım cansu hanım aynası da var camda oyuncaklarda malesef bu şekilde
N
Naciye D. Ö. ..
4 Ağustos 2025 12:57
Benim oğlum da öyleydi, dil çıkarma sesleri yapıyorum onu susturacak her yöntemi deniyorum. Uyku saatine yakın yolculuk tercih ediyoruz genelde şimdi yavaş yavaş süresi artıyor. Hala rahat değiliz ama zamanla alışacak umarım
S
Sena D.
4 Ağustos 2025 13:09
Teşekkür ederim kaç aylık oğlunuz 🤗