Otizm Suphesi

143 görüntüleme
G

Gökçe G.

2 Ağustos 2025 10:38
Cocugumun gelisimini normal degerlendiriyor doktorumuz fakat suan 11 aylik baybay yapmiyor babildama var goz temasi iyi bir cocuk gorunce onunla iletisim kurup oynamak istiyor cimbizlamasi var birseyi parmagiyla gostermiyor istedigi seye uzandigi icin direk anliyoruz ama kus nerde dedigimizda bakmiyor anne baba nerde diyince bakmiyor her gun belirli araliklarla ellerini inceliyor gel gel yapar gibi acip kapiyor tirnagini batiriyor parmagina yeni bir oyuncaga dokundugjmda acip acip kapiyor elini.oyuncak oynuyor ama dalip gitmiyor topu at diyoruz atiyor kedimiz nerde diyince ona dogru bakiyor,ce yapiyor perdenin arkasina saklanip,muzik actigimizda alkis yapip oynuyor.ma anlamli bir kelime yok opucuk yok baybay yok endiseleniyorum.degerlendirirmisiniz
E

Esra A.

2 Ağustos 2025 18:35
Kuzum yazdıkların tam 11 aylık bir bebeğin yapması gerekenler ☺️ içini ferah tut bay bay anlamlı kelime öpücük vs için daha cok zamanı var evet bazı bebekler cok erken yapar doğru ama bazı bebeklerinde zamanı var yazdıklarında alıcı dili gelişimi gayet güzel gidem bi bebekten bahsetmişsin ☺️
G

Gökçe G.

2 Ağustos 2025 18:53
Gercekten disardan bir gozden bunu duymaya ihtiyacim vardi,tesekkur ederim.umarim uzmanlard abu sekilde degerlendiriyordur
E

Esra A.

3 Ağustos 2025 07:51
Bende senin gibiydin hatta oğlum 9 aya 2 gün vardı ne kendini başına oturabiliyodu nede otururken adam akıllı dengesini koruyabiliyodu düşüyodu sürekli artık yeni bi doktor arıyodum 😀 sonra 9 ayı 2 3 gün geçti küçük adam emeklemeye oturmaya ayaga kalkmaya başladı ve birden oldu babıldamada yok mesela ama sessiz harfleri çıkarıyor bi kaç anlamlı kelime bile çıkardı ve ben boşuna evham yaptığımı anladım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir