Otizm Olabilir mi

57 görüntüleme
Ö

Özgün Y.

24 Kasım 2025 08:25
Merhaba oğlum 2,5 yaşında 6 aylıktan beri İsmet tepki veriyor göz teması var onun dışında evin rutinlerini biliyor komut alıyor evdeki kedimizle oyun oynuyor anne ba mama di (gitti anlamında kullanıyor)
Televizyonda köpek gördüğü zaman hav hav kediyi gördüğü zaman pisi pisi taklit durumu var akşamları beraber yatağımızı açıyoruz çamaşır makinesine beraber çamaşır dolduruyoruz bulaşık makinesini boşaltırken oradaki tabak bardakları o bana veriyor kendi kendine yemek yiyebiliyor tabii ki arada döküyor fakat şu anda otizmle ilgili bir durum var mı yok mu çok korkuyorum biliyorsunuz otizm çok fazla belirtiye sahip bir hastalik yani oyuncaklarla amacına uygun oynuyor bisikletine biniyor scooterını kullanıyor fakat konuşmuyor bir arabayla oynarken onun tekerini de çeviriyor amacına uygun da kullanıyor parka gittiğimiz zaman kaydıraktan kendisi kayıyor parkta çocukları gördüğü zaman onların kovalamak istiyor yorum yapıp cevap verip fikrinizi söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
T

Tuğba B. ..

24 Kasım 2025 09:00
Gayet normal davranışları.benim büyük kızımda geç konuştu hiç bir problem yoktu .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir