Otizm mi?
179 görüntüleme
B
Betül G.
12 Temmuz 2026 22:18
Merhaba bir oğlum var bir hafta sonra iki yaşına girecek bundan iki ay önce kafamı karıştıran bazı şeyler oldu ismiyle seslendiğimde dönüp tepki vermiyordu dönen şeylere ilgisi aşırı fazlaydı ekran veriyorduk bunlar benim kafamı karıştırdıktan sonra doktora götürdüm doktor uyaran eksikliği olabileceğini ekranı kesmemiz gerektiğini iki ay sonra tekrardan kontrole getirmemi söyledi oğlumun heyecanlandığı zaman titremesi oluyor bu Küçüklüğünden beri böyle dönen şeylere hâlâ ilgisi var doktora gittiğimden beri ekranı kestim ismiyle seslendiğimde bazen tepki veriyor bazen vermiyor ikili Cümlemiz yok ama kelimelerimiz var beraber oyun oynuyoruz eğleniyoruz sürekli aktivite yapmaya çalışıyoruz ben şarkı soyledigim zaman bana eşlik etmeye çalışıyor çocukları çok seviyor onlarla oynamak istiyor göz teması var bir şeyi istediğinde parmağıyla uzatıp göstermiyor almak için çabalıyor alamazsa beni götürüyor doğum gününden sonra tekrardan doktora götüreceğim ama sizden de fikirlerinizi almak istedim cevaplarsanız çok mutlu olurum
A
Aycan G. ..
12 Temmuz 2026 22:29
Bence anlatilanlar ekran maruziyetinden gibi goz teması ve karşılıklı iletişim varsa korkmayın derim
Z
Zlyh z.
12 Temmuz 2026 23:23
Çocukları sevip oynaması , göz teması kurması . Otizm şüphesini düşündürmüyor
Yükleniyor...