Otizm mi?

67 görüntüleme
Ş

Şaziye Ö.

8 Mart 2026 19:21
2 yaş 1 ay, isme hiç tepkisi yok. Önceden vardı. 1,5 yaşındayken oyuncağından yeşil kırmızı diye ses çıktığında o da kırmızı yeşil diyordu. Göz teması var. Komutları yerine getiriyor. Mesela çamaşır sererken ver çamaşırı dediğim zaman veriyor. Bulaşık makinesini beraber boşaltırız yardım eder. Tv önüne geçtiğinde çekil ordan dediğimizde çekilir koltuğa otur dediğimizde oturur. Oyuncaklarıyla olması gerektiği gibi oynar. Puzzelları birleştirir. Babababa diyordu bıraktı, 2 gün önce baba dedi zor durumda kalınca. Yemeğini kendisi yer fakat su istediğinde parmağımdan tutar mutfağa götürür su içmek için suyun önünde durur vermezsem bağırır. Ekran maruziyeti oldu ama Eylül den beri en fazla 30 dk günlük izlediği. Al ver diyordu şimdi yok. Çok nadiren söylüyor yani ayda 1 defa gibi düşünün. Napacağımı bilemedim. Bi taraftan da korkuyorum Otizm mi acaba diye. Bir şeyler anlatmaya çalışıyor fakat değişik ses çıkararak gözümüzün içine bakar anlatırken.
Ş

Şaziye Ö.

8 Mart 2026 19:21
Bebeğim erkek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir