Otizimden Korkuyorum

148 görüntüleme
Ü

Ümmü G. Ç. ..

31 Temmuz 2025 19:34
İyi günler Özellikle Osman hocam cevaplasın çok isterim, oğlum 30 aylık. Şöyle bir konuşma durumu var 2 kelimeyi yan yana getirmiyor ama herşeyi çok iyi biliyor mesela 7 8 renk biliyor ama herşeyin baş harflerini söylüyor 12ye kadar yanlışsız sayıyor, renk hayvan ve sesleri meyve sebzeler hepsini çok iyi biliyor ama baş harfleri sadece inek i , köpek kö, mavi ma , dört dö , yedi ye gibi yani anne baba diyor göz teması var, isme cevap verme işine gelirse ama anlıyor işine gelmez ise bakmıyor sosyallik var akranla oyunlar oynar ama konuşması bu şekilde 2 kelimeli cümleler yok kelimeler yarım yarım asla da yerinde durnayan söz asla dinlemeyen bir çocuk
N

Nur T. ..

31 Temmuz 2025 19:38
Ay bizde aynıyız kelimenin başını söylüyor işine gelirse bakar işine gelmezsr bakmaz ve çok fazla hareketli arkdlasrylada ben yanında olursam oynuyir
G

Gizem

31 Temmuz 2025 20:44
Benim oğlum da 21 aylık birçok kelimenin ya başını ya da sonunu söylüyor tam söyledikleri de var ama çoğunu kapı yerine pı araba yerine ba üçgen yerine gen kare yerine ka diyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir