Otitis Media, Akut Farenjit, Gaz Sıkışması

50 görüntüleme
H

Hilal A.

9 Aralık 2025 07:50
Bebeğim 9bucuk aylık gece aniden huysuzlandi sancısı var gibi kendini itip kasiyordu emmek istemedi acile gittik rontgende gaz birikmesi dendi crp normal wbc 12 çıktı. Çocuk doktorumuz kulakta enfeksiyon var dedi ve kulak damlası probiyotik ve antibiyotik verdi. Ateş 38.5 E kadar yükseldi ve 4 saat ara ile parol kullandik. Bugün ateş yok keyfi yerinde tek doz antibiyotik başladim ıama 7 gün biraz fazla geldi içim huzursuz kullanmak istemiyorum ancak tekrarlanmasından korkuyorum
R

Rabia B.

9 Aralık 2025 08:45
Antibiyotiklerin kullanım süresi en az 7 gün zaten. Enfeksiyon yeni başlamış büyük ihtimalle ve hafif ondan 7 gün demişler Allah korusun daha ileri derece olsa 14- 21 güne kadar uzardı. Birde başladıysanız bırakmayın çünkü eğer bir gün bile aksatırsanız hiçbir anlamı kalmıyor kullanmanın. Çok geçmiş olsun 🌸
H

Hilal A.

9 Aralık 2025 11:23
Teşekkür ederim cevabınız ve iyi dilekleriniz için 🌸
R

Rabia B.

9 Aralık 2025 20:13
Rica ederim ne demek bizde enfeksiyon sürecinden geçtik anlıyorum sizi. Bir an önce iyileşsin bebişlerimiz 🧿

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir